Dator > Hur får jag min mikrofon att fungera på min HP 530j?

 • Hur får jag min mikrofon att fungera på min HP 530j?


 • Hewlett-Packard (HP) Media Center Photosmart PC med Intel 530J Pentium 4-processor ger dig inte bara spela musik och multimedia filer, men även bränna DVD-och CD-skivor med egna etiketter med hjälp av LightScribe Direct Disc författare. Med HP 530J-systemet innehåller en array med portar för anslutning av en kamera, USB-enheter och en extern mikrofon för inspelning av ljud. Datorns mikrofon porten är konfigurerad för att fungera automatiskt. Men om din bifogade mikrofonen inte fungerar, kan du få det att fungera genom att skriva in ljud inställningsanordningarna på din dator.

  testning för en signal från mikrofon


  1
  Klicka på "Start". . "Kontrollpanelen".
  2.
  Klicka på "maskinvara och ljud" ikonen. Klicka på "Hantera ljudenheter. " "Ljud" dialogruta öppnas.
  3.
  Klicka på "Inspelning"-fliken. Den "Mikrofon" val kommer att markeras.
  4.
  Tala i mikrofonen. Du bör se grå staplar i dialogrutan ändras till grönt. Om de gör, är att mikrofonen fungerar i din dators operativsystem. Om grå staplarna är inte grönt är mikrofonen inte fungerar korrekt inom operativsystemet. Lämna dialogrutan öppen och hoppa till "Kontrollera mikrofon Port extern mikrofon"-avsnittet.
  5.
  Klicka på "Set Default"-knappen längst ned i dialogrutan för att möjliggöra mikrofonen i andra program och applikationer. Mikrofonen kommer nu att arbeta med andra Windows-program. Hoppa till "Ställa in Windows-inspelningsinställningar"-avsnittet.

  Kontroll av mikrofon Port extern mikrofon


  1.
  Leta reda på datorns mikrofon-port på datorn. Mikrofonen hamnen kommer att vara rosa. Kontrollera att mikrofonen är ansluten till rätt port. Om det inte är ansluten till rätt port, koppla ur den och koppla in den i "Mikrofon"-porten. Upprepa steg 3 och 4 i "Testa på en signal från mikrofonen"-avsnittet. Om mikrofonen fortfarande inte fungerar, gå vidare till "Uppdatera ljuddrivrutiner"-avsnittet. Om du använder en Universal Serial Bus (USB) mikrofon och det fungerar inte, hoppa till steg 4.
  2.
  stänga av mikrofonen: s "On /Off" byta till "På" om mikrofonen har en strömbrytare och det var ansluten till rätt port på datorn. Upprepa steg 3 och 4 i "Testa på en signal från mikrofonen"-avsnittet. Om mikrofonen är fortfarande inte fungerar, gå vidare till "Uppdatera ljuddrivrutiner"-avsnittet.
  3.
  Anslut mikrofonen till en bandspelare eller stereo för att testa enheten, om mikrofonen var ansluten till rätt port på datorn och fortfarande inte fungerar. Om mikrofonen inte fungerar med bandspelare, det är ett problem med din mikrofon, och den måste bytas ut. Om mikrofonen arbetar med bandspelare, anslut mikrofonen till datorn och vidare till "Uppdatera ljuddrivrutiner"-avsnittet.
  4.
  Anslut USB-mikrofon till en annan USB-port. Upprepa steg 3 och 4 i "Testa på en signal från mikrofonen"-avsnittet. Om USB-mikrofon kom med programvara, kontrollera om den är installerad genom att klicka på "Start", "Alla program" och letar efter den programvara namn i listan över program. Klicka på programmets namn för att öppna enheten styrprogram. Om mikrofonen är fortfarande inte fungerar, gå vidare till "Uppdatera ljuddrivrutiner"-avsnittet.

  Uppdatera ljuddrivrutiner


  1.
  Klicka på "Start". Ange "Enhetshanteraren" i "Start" sökfältet. Enhetshanteraren öppnas dialogrutan.
  2.
  Klicka på symbolen "+" bredvid "Ljud-, video-och spelenheter" post. Om du använder en USB-mikrofon, klicka på symbolen "+" bredvid "Universal Serial Bus controllers. "
  3.
  Högerklicka på namnet på datorns ljudkort. Välj" Uppdatera drivrutin ".
  4.
  Klicka på "Sök automatiskt efter uppdaterad drivrutin. " Windows kommer nu att få tillgång till datorn Internetanslutning och söka efter en uppdaterad drivrutin. Du kommer att tillfrågas om en förare hittas och installeras. Vid en drivrutin hittas kommer det att installeras. Upprepa steg 3 och 4 i "Testa på en signal från mikrofonen" för att testa systemets mikrofon. Om en drivrutin inte hittas, kontakta tillverkaren av din extern mikrofon för att få en ny drivrutin.

  Ställa Windows Inspelningsinställningar


  1.
  Växla tillbaka till "Sound" du i dialogrutan lämnas öppet i "Testa på en signal från mikrofonen"-avsnittet.
  2.
  Klicka på knappen "Egenskaper" längst ned i dialogrutan.
  3.
  Klicka på "nivåer" på fliken .
  4.
  Justera reglaget under rubriken "Mikrofon" tills "75" visas i rutan bredvid skjutreglaget. Om den blå högtalaren till höger om reglaget innehåller en röd cirkel, tryck på "Mute"-knappen för att ta av mikrofonen av stum.
  5.
  Justera reglaget under rubriken "Microphone Boost" tills "20,0 dB" visas i rutan bredvid skjutreglaget.
  6.

  Klicka på "OK" för att godkänna inställningarna.
  7.
  Upprepa steg 3 och 4 i "Testa på en signal från mikrofonen" sektionen, men inte gå vidare till Steg 5 i avsnittet eftersom du redan har ställt mikrofonen som standard inspelningsenhet. Du har nu finjusteras HP 503J mikrofon till den bästa inspelningen möjliga nivå.

  Tips och varningar


 • att kolla din HP 530J: s nivåer högtalarvolym och tysta miljö Klicka på "Start", "Kontrollpanelen. "Klicka på" Maskinvara och ljud "-ikonen. Klickljud. " Välj "högtalare. " Klicka på Egenskaper. " Klicka på "nivåer" fliken. Klicka på "tystat" bredvid "mikrofon" att testa avstängningsknapp och se till att enheten inte är avstängt. Använd skjutreglaget för att höja nivån för datorns mikrofon. Klicka på "OK" för att stänga dialogrutan.

Previous:nothing Next:hur man byter en Epson 2200 skrivhuvud

Relaterade artiklar


 • Diy audio usb
 • Definitionen av inmatningsenheter
 • hur man väljer datorskärmar
 • Hur du tar isär en bärbar dator
 • hur man installerar ett PCI standard RAM controller
 • hur man använder kompatibla patroner
 • hur du installerar ett lågt kort profil video
 • hur man flasha BIOS på ett ASUS
 • hur man rengör en Epson 7800 skrivhuvud
 • Hur kan jag testa om mitt trådlösa kort fungerar utan en wifi signal?