Dator > hur man får klara Högkvalitetsbilder på en HP-skrivare

 • hur man får klara Högkvalitetsbilder på en HP-skrivare


 • Om du arbetar som konstnär, att skapa en egen Högkvalitetsbilder erbjuder dig mycket i form av kontroll av användningen av din bild och antalet utskrifter som du får betala vid en viss tidpunkt. Med hjälp av en hemdator och skrivare hjälper upp-och-kommande artist som vill ta en karriär till nästa nivå, men har inte råd att göra ett parti av Högkvalitetsbilder genom traditionell konst förlag. Nyckeln till att uppnå tydliga Högkvalitetsbilder ligger i förberedelserna och valet av papper. Du hittar ytterligare framgång göra klart utskrifter om du väljer en HP-skrivare som gjorts för hög kontrast färg.

  Du behöver:
  Artwork
  . Dator.
  Flatbäddsskanner.
  Adobe Photoshop.
  HPs skrivare.
  Fine art kvalitet skrivarpapper.

  Spara konsten på din dator


  1.
  Öppna en mapp med information om detta projekt på din dator. Lagra alla digitala filer som är relaterade till din konst utskrift projekt i den.
  2.
  Placera dina konstverk på glaset på din flatbäddsskanner.
  3.

  Öppna Adobe Photoshop. På Arkiv-menyn, välj "Import". Du bör hitta din scanner i listan över alternativ i popupmenyn.
  4.
  Klicka på namnet på din scanner. En popup-meny visas. Använd den menyn för att hitta alternativ för foton eller linjegrafik, beroende på din skanner. Också hitta undermenyn som visar punkter per tum (dpi).
  5.
  Välj 600 dpi från menyn och skannar sedan ditt konstverk vid den upplösningen. Den höga upplösningen 600 dpi fångar varje liten detalj av din utskrift. Linjerna bli skarpare och färgerna klarare.
  6.
  Vänta tills en kopia av ditt konstverk visas i Photoshop och sedan justera den så att den är rak. Detta gör du genom att välja beskärningsverktyget, den som ser ut som två sammanflätade upp och ner trianglar. Du hittar den på den långa flytande paletten till vänster på skärmen (se Resurs).
  7.
  Placera beskärningsverktyget runt teckningen. Du flytta den genom att ha musen ta en av de små "handtag" som ligger på sidorna eller hörnet av verktyget och flytta musen tills bilden är rak inom gränserna för beskärningsverktyget. Se till att du inte skär bort någon av sidorna av arbetet, du bara vill använda verktyget Beskär för att räta ut det.
  8.
  tryck enter. Din rätade bilden kommer att visas i din arbetsyta.
  9.
  Spara ditt arbete i din mapp.

  Att Skriver


  1.
  Lägg konstpapper till skrivaren.
  2.
  Välj "Skriv ut" alternativet på Arkiv-menyn. På Utskriftsalternativ skärmen hitta det alternativ som bäst ut och klicka på den.

  göra detta tryck kan kräva lite tid, på grund av den höga upplösningen av pjäsen och den typ av utskriftsmaterial du valt.
  3.
  Fortsätta arbetet med att göra utskrifter tills du har det nummer du behöver.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur man underhåller bärbara litiumjonbatterier

Relaterade artiklar


 • hur man skriver ut cd-etiketter gratis
 • hur du kan få en ny ljudenhet i en dator
 • hur man rengör en HP LCD-bildskärm
 • hur man beräknar minnesbandbredd
 • vad är en ipaq?
 • hur man öppnar en Dell 1501 laptop
 • instruktioner för hur man använder en ATA författare kortläsare
 • hur man kan återställa iTunes på Windows XP
 • kriminalteknisk analys av datorns hårddiskar
 • DSL-anslutning funktioner