Dator > hur man gör ett skrivbord för en bärbar dator

 • hur man gör ett skrivbord för en bärbar dator


 • Bärbara datorer är ökända för att inte så snäll mot knä. De kan bli mycket varma och något obekväma när de används när du sitter i en bekväm stol eller i sängen. Propping en laptop på en stoppad yta, som en kudde eller ett täcke som faktiskt är en dålig idé. Du kan kväva av utsugs på undersidan av den bärbara datorn och orsaka maskinvarufel och skador. Du kan göra en bärbar dator skrivbord för din bärbara dator i den ordinarie material och några handverktyg och håller både knät-och din bärbara dator-lycklig.

  Du behöver:
  3/4-inch-thick plywood
  . Cirkelsåg.
  Power Sander.
  Iron-on träfanér band.
  Polystyren pärlor (BB-storlek).
  Låsbara plast lagring väskor.
  Piece of mjukt tyg (fleece).
  Klädsel nubb.
  Tack hammare.
  Nål-tång (tillval).
  Bets eller färg.


  1.
  Använd cirkelsåg för att såga ner ett ark med u00BE-tums tjock plywood till 20 inches lång och 15 inches bred.
  2.
  Sand toppen och kanterna av brädet ordentligt.
  3.
  Fyll ca 16 stora måltid medelstora plastpåsar (med låsbara sömmar) med BB-stora polystyren pärlor. Du hittar dessa pärlor i hantverk butiker och på nätet. Fyll en väska med pärlor och stänga den. Lägg den på bordet. Påsen ska vara fylld med tillräckligt pärlor så att påsen är ca 2 inches tall eller tjock när om platt på bordet. Lägg till eller ta bort pärlor som behövs. Fyll alla återstående påsar med pärlor.
  4.
  Vänd över hela brädet. Lägg pärla påsar över ytan i styrelsen i en jämn fördelning så hela ryggen av brädet är täckt med pärla väskor. Justera och distribuera pärlor som behövs för att göra ett jämnt lager av pärla påsar.
  5.
  Häfta pärla påsar till träskiva. Påsarna ska inte kunna lägga till.
  6.
  Täck pärla påsar med en bit fleece material. Börja med botten längre kanten av tyget, vrid i kanten av tyget ner och placera den mot tavlan. (Den vände ned kanten kommer inte att visas som en grov "räddning" kant i slutprodukten om du stänger av den under så här. ) Position en klädsel please genom tyget och lägga fram det till styrelsen med halshornet hammaren. Tack hela vägen ned i styrelsen: tack huvuden bör bredvid varandra, head to head
  7
  Sträck tyget hårt i andra sidan av. . ombord. Klipp bort överflödigt tyg. Använd klädsel nubb att kryssa tyget till styrelsen på samma sätt, var noga med att vända ner kanten.
  8.
  Dra tyget hårt till vänster eller höger sida och installera klädseln nubb. Dra tyget tätt igen för att de återstående sidan och installera klädseln nubb på den fjärde sidan av brädet.
  9.
  Måla eller bets toppen av styrelsen att passa.
  10.
  Anslut ett vanligt hushåll järn in till "Steam. " Ta en rulle stryka på faner band och håll börjar kant till kant plywood. Tryck den varma järnet mot bandet. Värmen kommer att smälta limmet på baksidan av faner bandet och följa den till ved. Fortsätta att arbeta kring de fyra kanterna på kortet tills alla kanter har täckts med ett ändlöst band av fanér band.
  11.
  Placera din laptop på den här lapboard när du använder den bort från en hård skrivbord yta.

  tips och varningar


 • Klipp ett praktiskt bärhandtag för din lapboard, eller göra en "sadelväska" för att fullgöra leveranser. Även om du kan köpa bärbara pärla bänkar i butiker, en skräddarsydd ett kan skäras lite större för att ge mer utrymme för större bärbara datorer och en skrivyta. Du kan också anpassade dekorera din egen hemmagjorda version. Om du har svårt att hålla klädseln nubb på plats, använda ett par nål-tång. Kläm halshornet mellan tång och håll den på plats mot träet medan du hammare halshornet hem.

Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur man öppnar en IBM Thinkpad tangentbord

Relaterade artiklar


 • hur man återställer en Lexmark Cartridge
 • hur man ansluter en LP skivspelare till min dator
 • Hur ansluter jag min dator till min TV via en trådlös router?
 • hur man konfigurerar en HP Jetdirect 170x
 • hur man kopplar en stationär dator & laptop för att använda samma skrivare
 • hur du uppgraderar grafikkortet på windows
 • hur man bränner en DVD i en Mac för att arbeta i en DVD-spelare
 • felsökning av en Hewlett-Packard HP Officejet J4580
 • hur man uppgraderar en dator grafikdrivrutin till 64 MB
 • hur man fyller en Epson Stylus cx4800 bläckpatron