Dator > hur du lägger upp SD-kortet i en bärbar dator

 • hur du lägger upp SD-kortet i en bärbar dator


 • SD (Secure Digital) kort ett alltmer populärt lagringsformat som används i bärbara elektronik allt från digitalkameror till MP3-spelare till mobiltelefoner. Medan ett antal SD-kort typerna finns (SD, miniSD, microSD, SDXC), de fungerar i allmänhet samma, med den viktigaste skillnaden är i storlek och kapacitet. Uppladdning av SD-kortets innehåll till din bärbara dator är snabb, enkel och tar bara några minuter att överföra filer

  Du behöver:.
  SD adapter


  1
  Skjut in SD-kortet i datorns SD-kort hamn, skjuta in den tills du känner att det klickar. Det kommer att hålla den på plats på egen hand. Om din dator inte har ett SD-kort-port behöver du en "SD-till-USB adapter. Placera kortet i adaptern och anslut den till datorn via någon av dess USB-portar. Många datorer saknar miniSD-eller microSD-portar. För dessa kort, behöver du antingen en "miniSD /microSD till SD" eller en "miniSD /microSD-till-USB adapter.
  2.
  Öppna SD-kortet att visa sina akter. Hur detta görs varierar beroende på ditt operativsystem. Om du kör en Windows-dator, öppna Start-menyn genom att klicka på knappen "Start" på skrivbordet Aktivitetsfältet, klicka på "Dator" eller "Den här datorn" och dubbelklicka på SD-kort ikon på listan som visas. Om du kör en Mac dubbelklickar du på SD-kortet ikon när den visas på skrivbordet.
  3.
  Skapa en mapp för att hålla innehållet på kortet på skrivbordet. Om du kör Windows, högerklicka på skrivbordet, flytta markören till "New" och klicka på "mapp". Skriv sedan mappens namn. Om du kör en Mac på ett tomt område på skrivbordet. Klicka sedan på "File" på Finder överst på skärmen och välj "Ny mapp". Skriv sedan mappens namn.
  4.
  Markera alla SD-kortets innehåll och dra dem till mappen du nyss skapade. Antingen klicka på filer individuellt eller markera alla av kortets innehåll genom att klicka på ett tomt område på SD-kortet mapp fönster och trycka på "Ctrl" + "A" (Windows) eller "Cmd" + "A" (Mac).

  5.
  Vänta tills filerna att överföra helt innan du tar bort SD-kortet från datorn. När filerna har överförts bör du öppna mappen och kontrollera att allt överförts före clearing SD-kortet data. Ta ut kortet genom att trycka in det i SD-kortplatsen ytterligare med tummen eller ett finger. Det fjädrar ut och är lätt att ta bort.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man installerar hk 1315v skrivare

Relaterade artiklar


 • hur man använder USB-port för skrivare
 • hur till stryka Photoshop 5.5 för mac
 • hur man laddar en kanon flerpasscell 360 med bläckpatroner
 • hur fylla på hk 901 patron
 • flash-enhet Cruzer Micro instruktioner
 • vad är skillnaden mellan DVI & VGA anslutningar?
 • hur man söka efter en begagnad bärbar dator
 • hur du ansluter en Samsung dator
 • detaljer om hur man fyller en HP 60xl bläckpatron
 • hur du tar bort papper i ett papperstrassel för en Dell 1700 laserskrivare