Dator > hur man söka efter en begagnad bärbar dator

 • hur man söka efter en begagnad bärbar dator


 • Köpa en begagnad dator kan vara en riskabel proposition. Att göra det en bärbar dator ger en ny dimension av svårigheter eftersom bärbara datorer är vanligtvis används lite hårdare än en stationär dator eftersom de kan transporteras runt och ibland kastas runt. Men det är inte en omöjlig uppgift och det kan spara mycket pengar. Och du kan även köpa på nätet om de erbjuder en politik för återvändande. Så ge inte upp, är sökandet värt det

  Du behöver:. .
  Internet
  Skolan och samhället styrelser.


  1.
  Bestäm din budget. Få högsta pris som fastställts i ditt huvud som du kan betala och sedan vara beredd att spendera det. Du kan alltid bli glatt överraskade genom att hitta den för ett lägre pris, men bestämma exakt hur högt du kan gå.
  2.
  Bestäm vad du kan leva utan och vad du inte kan. Om du måste ha en Mac, titta inte på datorer. Om du måste ha en DVD-spelare, titta inte på dem utan. Du kommer att slösa bort en massa tid att gå över detaljerna i datorer som du inte ens vill ha. Spara din tid för att besluta mellan de få du upptäcker att du verkligen skulle vilja.
  3.
  Kolla inlägg på campus och på butiker som kaféer och lokala delis. Det vore bäst om du hittar en dator kan du faktiskt se innan du köper. Håll en liten anteckningsbok med dig för att skriva ner telefonnummer. Men vara medveten om vad du gör hela tiden. Inte möta upp med främlingar på deras hus utan att låta någon veta vart du ska. Det kanske låter dumt eller paranoid men det finns människor där ute som kan köra annonser för att locka intet ont anande
  4
  Om du hittar vad du vill i person och det är i din prisklass. . -köp den! Du kommer inte nödvändigtvis bättre och du kan slösa tid och förlorar möjligheten att köpa något du kan se i person. Ja, det är okej att pruta, men inte löjlig. Betala priset (eller i närheten av den) som är frågan om datorn är vad du behöver och i god form. Dessutom är Craigslist annat bra sätt i de lokala köper man kan se på person.
  5.
  Tittar på nätet men håll dig till webbplatser som har massor av skyddsåtgärder vidtas som eBay och Amazon är van val . Dessa kräver att säljaren gått igenom och för att produkten ska vara som annonseras. Och köp inte någon dator på nätet om du inte erbjuds en återbetalning. Du måste ha ett sätt att få pengarna tillbaka om datorn inte fungerar. eBay har även många av deras "butiker" som är exklusiva för begagnade datorer och de har telefonnummer att ringa och ställa frågor om objektet.
  6.
  Testa din bärbara dator ut. När du får den hem, antingen per post eller ta med den hem från en lokal källa, ge det en fullständig provning. Kontrollera att det ansluter till Internet. Se till att den är kompatibel med din skrivare och annan utrustning. Och se till att alla nycklar och genvägar arbete. Kontrollera skivenheten se till att det öppnas och stängs. Kontrollera att nätadaptern fungerar. Ju tidigare du upptäcker ett problem och ta itu med det, desto bättre är det för dig.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man installerar en HP Deskjet 3320 skrivare

Relaterade artiklar


 • hur frysa pekplattan på en T400
 • kompatibel bläck för Canon Pixma 9000 skrivare
 • Lägga till en hårddisk för att Windows Home Server
 • hur man kan ändra en nyckel Internet-genväg på en HP tangentbord
 • hur du skriver ut 4x6 med Epson 875dc
 • hur du uppgraderar minnet på en Samsung NC10
 • hur du ansluter en hårddisk till ps2
 • hur man kan spara YouTube-videor till ett hopp enhet
 • hur du lägger upp bilder på en dator
 • hur man rengör skrivhuvudet på ett Brother MFC 3360c