Dator > hur man öppnar min Dell laptop

 • hur man öppnar min Dell laptop


 • Öppna eller demontera din Dell laptop kan tillåta dig att uppgradera, felsöka och installera hårdvara på datorn utan att behöva anställa en dyr bärbar dator tekniker. Om du aldrig har monterats ned din Dell laptop, kan det verka som en skrämmande projekt. Även om detta inte är en svår uppgift att fylla, bör du hantera varje del av din bärbara dator med omsorg. Undvik frestelsen att rusa genom demontering processen

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel
  Platt skruvmejsel.


  1.
  Stäng av din bärbara dator, koppla ur strömkabeln och stänger LCD-panelen. Koppla från alla diverse utrustning och kablar och sedan placera den bärbara datorn nedåt och ta bort batteriet.
  2.
  Ta bort Phillips-skruvarna säkra hårddisken och RAM täcker till botten hölje montering. Ta bort skal och lägg dem åt sidan.
  3.
  Skjut hårddisken ur facket och ställ den åt sidan. Vissa modeller kanske inte har en cover, men kräver att du tar bort några skruvar och dra ut det på en sida enhet fack.
  4.
  Skjut på att behålla flikarna på var sida om den nu exponerade RAM-modulen, luta modulen i 45-graders vinkel och dra ut den ur minnet facket. Förvara modul i en icke-statisk plastpåse. Vissa modeller har en annan RAM-modulen sitter under tangentbordet församling. Upprepa detta steg för att ta bort den modulen om den finns.
  5.
  Ta bort den inre Phillips-skruv säkra CD /DVD /optisk enhet i höljet. Skjut köra ut ur den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  6.
  Placera den bärbara datorn med framsidan upp och sedan öppnar LCD-panelen så långt det går. Använd en platt skruvmejsel för att bända upp tangentbordet som sitter mellan tangentbordet och skärmen. Ta bort det från den bärbara datorn och ställ den åt sidan.
  7.
  Ta bort Phillips-skruvarna behålla tangentbordet till den bärbara datorn basen. Lyft tangentbordet ur den bärbara datorn basen och placera den med framsidan ner över handledsstödet. Koppla bort tangentbordet bandkabel från moderkortet. Ta bort tangentbordet från den bärbara datorn och flytta den ur vägen.
  8.
  Lossa fästskruvarna säkra kylfläns och fläkt församlingar till moderkortet. Koppla bort fläktkabeln och lyft sedan kylfläns och församlingar fläkten ur den bärbara datorn och flytta dem ur vägen. Detta ger dig tillgång till processorn.
  9.
  Använd en flat skruvmejsel för att vrida CPU låsskruven i moturs riktning tills processorn släpps från sin sockel. Lyft CPU ur den bärbara datorn och ställ den åt sidan.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man öppnar en pc fall

Relaterade artiklar


 • Hur konvertera en SATA strömkabel till molex
 • Hur man använder en micro centrum USB med Windows 98
 • hur man kan återställa en formaterad enhet
 • hur man återställer filer från en dålig hårddisk
 • Intel gm45 grafikkort typer
 • hur man använder en annan bildskärm för gateway laptop mx6956
 • hur man bygger datorer från bärgade delar hemma
 • Hur installerar jag DSL på min Presario 5000?
 • Felsökning en Dell Inspiron 8000 tangentbord
 • hur du ansluter högtalarna till en 5.1-ljudkort