Dator > hur man installerar ett trådlöst kort i en IBM Thinkpad A30

 • hur man installerar ett trådlöst kort i en IBM Thinkpad A30


 • IBM /Lenovo ThinkPad A30 är en liten formfaktor bärbar dator baserad på en Intel Pentium III mobila processor. ThinkPad A30 har en intern kortplats för ett Mini PCI-kort som kan användas för att installera en trådlös adapter. Med en mini PCI installerade trådlösa kort är det möjligt att komma ut på nätet med ThinkPad A30 utan att behöva vara uppbundna på ett Ethernet-eller telefonsladden

  Du behöver:.
  Phillips skruvmejsel
  . Mini PCI-adapter (artikelnummer 26P8092 eller 26P8472).


  1.
  Stäng ThinkPad A30 ned och ta bort alla anslutna kringutrustning och kablar. Vänd den bärbara datorn och sätt den på ett mjukt underlag. Notera att batteriet finns på baksidan av datorn. Den lilla plastfliken bredvid det är den spärren.
  2.
  Tryck och håll batterispärren, använd sedan upp plast kant för att lyfta och dra ut batteriet ur ThinkPad A30. Med tomma batterifacket vänd mot dig, dörren täcker mini PCI-kortplats dörren låst genom två Phillips skruvar på vänster sida av ThinkPad A30.
  3.
  bort de två Phillips huvud skruvarna till mini PCI dörren kortplats. Lyft dörren bort från systemet och ställ den åt sidan. Under dörren, ska du hitta två trådlösa antennkablar för ThinkPad A30. Varje kabel har en liten dra fliken i änden märkt "MAIN" eller "AUX". Försiktigt flytta kablarna så att det trådlösa kortet inte över eller blockera dem när den är installerad.
  4.
  Hålla den trådlösa kortet så att sidan med de två kontakterna antennkabeln (även märkt "Main" och "AUX") är vänd uppåt. Skjut guld kontaktpunkterna i det trådlösa kortet i öppningen i en liten vinkel så att metallclipsen i expansionen facket inte hindrar att kortet från att gå i. När kontaktpunkterna ligger helt i kortplatsen, på den övre delen av ner kortet tills metallclipsen låsa in i skårorna på sidorna av det trådlösa kortet. Kortet ska vara fast på plats och svåra att vicka. Om det inte känns säker, dra klipp isär, ta bort kortet och upprepa detta steg.
  5.
  Anslut antennen ledningarna inuti ThinkPad A30 till mini PCI trådlösa kortet genom att trycka kontakterna på till kortets antenn inlägg. Kontrollera att kabeln är märkt "MAIN" är ansluten till tjänsten är märkt "MAIN" och göra samma sak för "AUX"-kabel.
  6.
  Sätt ThinkPad A30 tillbaka tillsammans genom att ersätta mini PCI-dörr och två skruvarna huvudet, placera batteriet tillbaka till sitt fack, och ersätter kringutrustning och kablar som togs bort i början av förfarandet.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur du importerar från en flash-enhet eller en CD

Relaterade artiklar


 • Externa CD rw använder
 • Felsökning av en kanon MP530
 • hur du formaterar en CD-skiva
 • hur du tar bort och ersätter en Dell Inspiron 1300 tangentbord
 • Vad är det enklaste sättet att få den senaste mjukvaran för att uppgradera bios?
 • hur man fixar en korrupt utskriftshanteraren
 • hur rensa din hårddisk gratis
 • hur man skriver ut ett vykort på en HP J6400 officejet
 • hur du ansluter högtalarna till en 5.1-ljudkort
 • hur man kan återställa en CD-enhet