Dator > Externa CD rw använder

 • Externa CD rw använder


 • Du behöver:
  ersätter tangentbord
  . Stjärnskruvmejsel.
  Platt skruvmejsel.

  Compact disc återskrivningsbar (CD-RW) är en typ av CD-skiva som låter dig spela in och radera data, även musik och datafiler, på skivan flera gånger istället för bara en gång. De skivor är inspelade på CD brännare som finns som interna modeller, installeras i persondatorer, och som externa modeller som kan eller inte kan anslutas till en dator. Extern CD-RW-brännare innehåller portar för att ansluta enheten till högtalarna, en stereo och även en dator.

  ljudinspelning filer

  En användning av extern CD-RW-brännare är att spela in ljudfiler från din stereo, dator eller annan enhet till en CD-RW-skiva. Musikfilerna överförs till skivan med ett program som översätter filen data i rätt format på CD-RW-skiva. När överförs musikfilerna är skivan slutföra av programmet och ut från extern CD-RW brännare. CD-RW-skiva kan sedan spelas i en CD-spelare.

  Inspelning datafiler

  extern CD-RW-brännare är också kan registrera data filer från din dator, ett nätverk eller server till en CD-RW-skiva . Inspelningen Processen liknar den musik överföra processen, men avslutad skiva läses av en cd-spelare som kan bearbeta datafiler som en dator CD-ROM-spelare. Kompatibilitetsproblem är ett problem dock-CD-RW-skivor inspelade på en extern CD-RW-enhet ansluten till en Windows-baserad dator kan eller inte kan vara läsbar på en Mac system

  Säkerhetskopiera data filer

  Extern. CD-RW-brännare används också i datorn backup processer för att spela in en kopia av datafiler som lagras på din dator, ett företagsnätverk eller servern samt filer från en Internet-baserad server. När skivorna är inspelade och avslutats kan backup skivor läsas av CD-ROM-spelare på din dator eller annan dator om din har kraschat eller är obrukbar. Obs:. Skivor inspelade på CD-RW-enheter ibland inte kan läsas av äldre cd-rom spelare eller spelare som inte kan registrera

  Uppspelning

  En annan användning av extern CD-RW-brännare är att spela CD-skivor, inklusive kommersiella, data (inklusive programvara CD-skivor) samt egna inspelade cd-skivor. Vissa modell extern CD-RW-brännare innefattar produktion portar så att du kan ansluta en högtalare till enheten och lyssna på musik CD-skivor direkt från spelaren. De externa CD-RW-brännare: s inbyggda programvara kommer automatiskt att känna igen vilken typ av CD-skiva laddad i enheten och spela upp den i enlighet därmed.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man installerar RAM i en Acer

Relaterade artiklar


 • Hur du tar isär en bärbar dator Toshiba Satellite
 • Zip-disk information
 • Hur du kopierar 3,5 disketter
 • felsökning av en Pioneer CD-enhet som inte kan läsa eller spela någon typ av skiva
 • Hur ställer jag in HP C5280 skannerinställningar?
 • Hur kan jag formatera ett minneskort i en PC?
 • hur du ställer in en HP 2700 allt-i-ett skanner Mac OS 10.6
 • Hur vet jag om datorn har ett internt modem?
 • hur man fixar en korrupt utskriftshanteraren
 • hur du tar bort skärmen på en Dell Latitude