Dator > hur man bygger en egen restaurang POS system

 • hur man bygger en egen restaurang POS system


 • En restaurang point of sales system (POS) är ett nätverk datastyrda beställningar samt förande system som processer beställningar och betalningar och håller en digital registrering av försäljning, transaktioner, lagerhållning och rapporter server. Det finns många tillgängliga komponenter som kan användas för att skapa ett effektivt fungerande system. Även om du kan köpa en komplett point of sales system paket från en POS återförsäljare, om du bygga din egen restaurang POS system, du kan anpassa det med komponenter som kommer att gynna din restaurang effektivitet och resultat.

  Du behöver:
  back office-server
  . Bildskärmar.
  Tangentbord.
  Skrivare.
  Ethernet-hubben.
  Ethernet-kablar.
  Microsoft Windows.
  Restaurang POS-program.
  Kassalåda.
  MSR (magnetrand Reader) och PIN-pad.

  bygga en egen POS System


  1.
  Köpa komponenter, beroende på de element du behöver i ditt system. De väsentliga komponenterna är ett back office-server, som är det viktigaste "hjärnan" i POS system, minst en kassalåda, en skrivare och en bildskärm. Touchscreen skärmar rekommenderas inte, men en vanlig bildskärm kan användas om du lägger till ett tangentbord. Ytterligare komponenter kan innehålla flera skrivare (om du har flera arbetsplatser eller prep områden), streckkodsläsare (om din anläggning säljer retail-förpackade produkter), och magnetiska läsare remsor (MSRs) och PIN-tangentbord om du accepterar kredit-och betalkort.
  2.
  Program backoffice-server. Eftersom back office servern kommer att vara huvudkontor för alla dina företagets transaktioner och förfaranden, ställa upp detta först. Installera Microsoft Windows och POS-program på back office servern och ange i all relevant information såsom menyalternativ, listor pris, lösenord chef, anställd information och siffror server.
  3.
  Set upp de viktigaste och sub-arbetsstationer, med hjälp av ditt valda komponenter. Installera en bildskärm, tangentbord (om tillämpligt) och skrivare på varje arbetsstation. Om du ska använda BOH (baksidan av huset) skrivare som skickar beställningar menyalternativet att skilja prep områden (t. ex. den nationella kök, bar, eller en sallad station), installera en skrivare på alla dessa avsnitt. Anslut en kassalåda, MSR och PIN-pad till din huvudsakliga arbetsplats där kontanta transaktioner görs, och ytterligare sådana enheter till någon arbetsplats som kräver dem.
  4.
  Anslut alla arbetsplats komponenter till din backoffice-server genom att skapa ett lokalt nätverk (LAN) med Ethernet-anslutningar. Ställ in din Ethernet-hubb, kontakt Ethernet-kablar ordentligt från navet för varje arbetsstation. Kör kablar under mattor, bakom möbler eller genom tak så att de inte kan snubbla över eller bli ett öga öm. Kontrollera Varje arbetsplats är korrekt ansluten till din backoffice servern.
  5.
  Skapa ett nätverk för alla dina arbetsplatser. Du måste nät ditt system för att se till att alla uppgifter som registreras gör den till rätt digital destination. Välj ett program som har utformats särskilt för restaurang mat och dryck försäljning och installera det på back office servern. De flesta restaurang POS program kommer att fråga och hänvisa dig genom installationsprocessen.

  tips och varningar


 • flesta återförsäljare av restaurang POS-system har en personal kundservice av data-och restaurang proffs som kan hjälpa dig att avgöra vilka komponenter bäst passar din anläggning .
 • Vissa återförsäljare erbjuder bistånd på plats för att installera ditt POS system och programvara, samt kundsupport för programmering och periodiskt underhåll.

Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man gör en bra DVD moive

Relaterade artiklar


 • Vilka är skillnaderna i minnet storlekar på datorer?
 • hur man installerar ett trådlöst kort i en dator
 • vad är en fixering fel på en CD-brännare?
 • kan återställa diskpartitioner
 • hur man framgångsrikt kan påskynda en processor
 • Hur lägger jag bilder på ett hopp enhet?
 • hur du aktiverar min Printer Spooler
 • bladservrar definition
 • hur man gör med gamla datorer i Dallas, Texas
 • hur man fixar USB-portar i Windows XP