Dator > hur man ansluter en bluetooth mus till en bärbar dator

 • hur man ansluter en bluetooth mus till en bärbar dator


 • Trådlösa apparater kan lägga bekvämlighet och rörlighet till datorn inrättas. Installera en Bluetooth-mus på din bärbara dator kan du byta ut ditt spår-pad med en vanlig mus och ger dig fjärrkontrollen kapacitet. Du kan använda Bluetooth-musen för att styra presentationer från andra sidan rummet och att tillåta fria rörligheten när du spelar spel. Anslutning av en Bluetooth-mus till din bärbara dator är enkel uppgift som kan utföras på några minuter

  Du behöver:. .
  Computer
  Bluetooth-musen.
  USB-dongle.
  Batterier.

  hur du ansluter en Bluetooth-mus till en bärbar dator


  1.
  Sätt på din bärbara dator och vänta på ditt operativsystem för att läsa in. Sätt i batterierna i din Bluetooth-mus genom att ta bort spärren på undersidan av musen. Om musen använder en extern avgiftssystem i stället för batterier, anslut laddning dockan i vägguttaget och placera Bluetooth-musen på kajen för att börja laddningen.
  2.
  In Bluetooth-dongle in i din dators USB-port. Slå på Bluetooth-musen med hjälp av "On /Off" knappen som sitter på undersidan av musen. Aktivera Bluetooth på din bärbara dator via "Systeminställningar"-menyn eller "Kontrollpanelen". Vänta på din dator att känna igen tillägg av ny hårdvara. Följ instruktionerna i dialogrutor eller installationsguiden på din bärbara dator för att installera Bluetooth-musen.
  3.
  Installera nödvändig programvara drivrutiner som krävs för din bärbara dator att bearbeta signalerna från din Bluetooth mus. Sätt i cd som ingick i förpackningen till din Bluetooth-mus eller ladda ner drivrutinen online från tillverkarens webbplats. Följ instruktionerna för att slutföra installationen. Starta om datorn för att slutföra installationen.
  4.
  Testa din Bluetooth-mus. Placera musen på en plan yta nära din laptop. Kontrollera att Bluetooth-musen är att kontrollera förflyttning av markören på skärmen. Plocka upp musen och gå flera meter bort från den bärbara datorn och testa vänsterklicka, högerklicka och bläddrar funktioner av musen för att säkerställa att de fungerar korrekt.
  5.
  Justera rörelsehastighet och bläddra hastigheten på din Bluetooth-mus. Öppna mjukvaran installeras med din Bluetooth-mus drivrutin. Öka eller minska hastigheten som du tycker passar. Se bruksanvisningen av det särskilda Bluetooth-mus du använder mer detaljerade anvisningar om justering av mus och parametrar.

  Tips och varningar


  Håll
 • Bluetooth mus inom 10 meter från din bärbara dator för att se till att anslutningen upprätthålls.

Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man installerar tredje part förare med USB-minne

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en TV-tuner till din bärbara dator
 • hur du tar bort en socket 478 fläkt
 • hur man ansluter en dator med Vista till en skrivare
 • hur du installerar Microsoft Wireless 4000 tangentbord
 • information om acer aspire T180 stationär dator
 • hur man återställer hk bläckpatroner för skrivare
 • HP LaserJet 2550 plc 6 felsökning
 • i datorer vad är syftet med en flash-enhet?
 • hur man fyller Epson Stylus Photo 820 bläckpatroner
 • skillnader i Centrino & Core 2 Duo