Dator > hur man fyller Epson Stylus Photo 820 bläckpatroner

 • hur man fyller Epson Stylus Photo 820 bläckpatroner


 • Epson Stylus Photo 820 Bläckstråleskrivare använder en svart bläckpatron och en färgpatronen som innehåller tre separata bläck kammare. Istället för att köpa nya patroner, kan var och en av patroner för de 820 fyllas när bläcknivån blir låg. Var försiktig när påfyllning se till att du följer korrekt förfarande. Påfyllda bläckpatroner på fel sätt kan resultera i skador på kassetten eller skrivaren och kommer att minska utskriftskvaliteten

  Du behöver:.
  Svart, cyan, magenta och gult bläck påfyllning.
  Borra med små borr.
  Sprutor.
  Pappershanddukar.
  Aluminiumtejp.
  Epson bläckpatron chip resetter.


  1.
  Reset varje kassett med Epson patronen chip resetter genom att hålla guld leder på kassetten mot metall flikarna på resetter i tre till fyra sekunder. Grönt ljus på resetter innebär återställningen lyckades.
  2.
  Ställ patronerna på en plan yta över några pappershanddukar för att suga upp eventuellt utspillt bläck.

  3.
  Leta utloppet hålen på undersidan av varje kassett. Den svarta patronen har ett utlopp hål och färgpatronen har tre utlopp hål. Applicera en remsa av aluminium tejp över varje uttag hål. Se till att hålet är tätat. Vänd patroner över så toppen etiketten är vänd uppåt och utloppet hål på undersidan.
  4.
  Fyll en spruta med 10 ml svart refill bläck. Fyll en spruta med 5 ml gul färg. Fyll en med 5 ml magenta bläck. Fyll en spruta med 5 ml av cyan bläck.
  5.
  Placera den svarta bläckpatronen så "Epson"-logotypen på etiketten är längst bort från dig och den gula texten är nära dig . Stick in nålen i svart bläck sprutan i toppen av den svarta patronen direkt ovanför den gula orden på etiketten, på samma avstånd mellan höger och vänster sida av kassetten. Injicera långsamt bläck till bläck kammaren.
  6.
  Placera färgpatronen så "Epson"-logotypen är längst bort från dig och den gula texten är närmast dig. Stick in nålen i cyan bläck sprutan i toppen av färgpatronen i mitten av "S" i början av den vita delen på etiketten. Injicera långsamt bläck till bläck kammaren.
  7.
  In nålen i Magenta sprutan i "/" mitt i den vita delen på etiketten. Injicera långsamt bläck till bläck kammaren.
  8.
  Stick in nålen på den gula färgen sprutan i mitten av "1" vid slutet av den vita delen på etiketten . Injicera långsamt bläck till bläck kammaren.
  9.
  Förslut påfyllningshålet med aluminium tejp. Ta bort tejpen från utloppet hålen på undersidan av patronerna.
  10.
  tillbaka patronerna i skrivaren. Låt dem vila i åtta timmar så att svampar i kassetterna kan absorbera påfylld bläckpatron. Kör 1-3 skrivhuvudet städrutiner på skrivaren för att få bläcket flödar fritt genom patroner.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur man byter en bios batteri i en Dell laptop

Relaterade artiklar


 • hur man byter en DVD i en bärbar dator
 • hur man återställer en HP 2650n
 • hur man kalibrerar en Logitech joystick
 • hur man gör med en dator torn
 • hur man rengör pc bildskärmar
 • hur du återvinner ett batteri för bärbar dator
 • hur du sätter Lexmark 4350 bläckpatroner
 • hur man rengör Arctic Silver
 • hur man byter processor och moderkort utan att behöva installera om Windows XP
 • Inaktivera det trådlösa på en Eee PC