Dator > hur man gör en webbplats med hjälp av en Apple Mac

 • hur man gör en webbplats med hjälp av en Apple Mac


 • Du kan göra en mängd olika webbplatser med hjälp av din Apple Macintosh-dator och flera olika hemsida utvecklingsprogram. Dessa inkluderar avancerade Adobe Dreamweaver och low-end, men lätt att använda iWeb. Den iWeb programvara är en del av Apple iLife programvara som är paketerad med alla Mac-datorer eller kan köpas separat

  Du behöver:. .
  Apple Macintosh-dator
  iWeb programvara.
  iPhoto programvara.
  Tillgång till Internet.
  Apple MobileMe-konto.


  1.
  Förbered några bilder du vill använda på din webbplats innan du börjar skapa själva webbplatsen. Använder iPhoto kan du göra enklare justeringar, som roterande, beskära, förbättra, ta bort röda ögon från människor och djur. För att komma till dessa verktyg, öppna iPhoto, välja en bild att arbeta med och klicka sedan på knappen "Redigera" under bilden. Det ser ut som en penna. De verktyg som visas i en bar precis under bilden. När du är klar med alla bilder, klicka på knappen "+" i det nedre vänstra hörnet för att skapa ett nytt album. Titel det och dra alla foton du behöver för att den på det vänstra sidofältet.
  2.
  Öppna iWeb. Om det inte är på Dock kan du hitta den i mappen Program på hårddisken. Gå till "Arkiv" och sedan "Ny plats. " Detta kommer att få upp dialogrutan Mallar där du kan välja den övergripande utseendet på din webbplats. Du kan välja från flera pre-designade webbsidor inom ett visst tema eller välj en tom mall i något tema bara för att få det färgschema du vill ha. Välj den du vill och klicka på "Välj"-knappen.
  3.
  Dubbelklicka på ordet "site" i det vänstra sidofältet att namnge din webbplats. Ni redan har den första sidan som sedan du var tvungen att välja det när du ställer in på webbplatsen. Du kan dubbelklicka på sidan för att titeln hem det eller vad du väljer. Du kan lägga till ytterligare sidor genom att gå till "File" och "Ny sida. "
  4.
  Dra i ditt första foton från iPhoto. Du kan flytta runt sidan med hjälp av klick-håll-dra kombination med musen. Du kan också ändra storlek på den genom att klicka på den och med hjälp av handtagen som visas. Du kan lägga till specialeffekter, till exempel en gräns eller skugga, genom att gå till botten Verktygsfält och klicka på "Inspector"-knappen. I "Inspector" klickar du på "Graphic Inspector"-knappen längst upp. Du kan dra i text, kopiera och klistra in den från ett ordbehandlingsprogram eller skriv det direkt på din hemsida.
  5.
  Gå till "Arkiv" och sedan "Publicera till MobileMe" När du har avslutat din webbplats för att ladda upp det om du har ett MobileMe-konto Internet med Apple. Du kan också spara alla filer på din webbplats till en mapp genom att gå till "File" och sedan "Publicera till en mapp. " Detta sparar allt material för dig att din hårddisk. Du kan använda den för att ladda upp din hemsida till Internet via en File Transfer Protocol (FTP) program, t. ex. Fetch.

  Tips och varningar


 • Om du ändrar bara lite av din webbplats och vill lägga upp ändringarna, kan du spara tid genom att gå till "File" och sedan "Publicera till MobileMe. " Detta kommer bara att ladda upp objekt som har ändrats sedan den senaste uppladdningen.

Previous:hur man köper kvalitet laptop reservdelar från bra webbplatser Next:nothing

Relaterade artiklar


 • hur man gör en webbplats med hjälp av en Apple Mac
 • hur till vända bort "den här webbplatsen kan skada din dator" på en Mac
 • lätt dynamiska menyer för en webbplats
 • hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop
 • hur man gör en webbplats via mysql
 • hur man skapar en php sida på en webbplats
 • hur du designa din egen sko webbplatser
 • hur man köper kvalitet laptop reservdelar från bra webbplatser
 • Hur man testar giltigheten eller äkthet av en webbplats
 • hur man fyller en Canon CLI-8