Dator > hur man tar bort Google historia på en MacBook

 • hur man tar bort Google historia på en MacBook


 • När du söker efter nyckelord eller webbsidor med hjälp av Googles sökmotor på din MacBook, sparar webbläsaren sökhistorik som ett sätt att hämta tidigare sökfrågor snabbt. Även spara din Google-sökning historia är fördelaktigt om du är den enda användaren av din bärbara dator, din historia tillgänglig för alla användare som har tillgång till din dator om du inte rensar historiken efter varje användning. Beroende på din webbläsare kan du också konfigurera Google historia för att rensa efter det att ansökan är stängd för den högsta nivån av säkerhet.

  Du behöver:
  Safari 4
  . 0 eller senare.
  Firefox 3.
  0 eller senare.

  Rensa historik i Safari


  1.
  Klicka på "Safari"-ikonen på skärmen's Dock. Alternativt klicka på "Go" på menyraden överst på skärmen. Klicka på "Program" och sedan dubbelklicka på "Safari"-ikonen för att köra programmet.
  2.
  Klicka på "Down" pilen bredvid förstoringsglaset i "Sök" bar , som ligger på det övre högra hörnet i webbläsaren Safari.
  3.
  Välj "Rensa senaste sökningar" på rullgardinsmenyn för att rensa din Google historia.
  4.
  Klicka på "Safari" på menyraden. Välj "Återställ Safari" från rullgardinsmenyn. Markera kryssrutorna bredvid "Ta bort historik", "Ta bort alla cookies" och "Töm cache".
  5.
  Klicka på "Reset"-knappen för att avsluta webbläsaren återställas.

  Rensa historik i Firefox


  1.
  Öppna Firefox programmet på din MacBook. Klicka på "Firefox" på menyraden. Välj "Inställningar" och klicka på "Privacy"-knappen.
  2.
  Klicka på "Rensa din nutidshistoria" hyperlänk. Klicka på rullgardinsmenyn i "Rensa historik" fönstret. Välj "Allt" i rullgardinsmenyn och klicka på "Rensa nu".
  3.
  Klicka på "Kom ihåg Historik" rullgardinsmenyn. Välj "Aldrig Kom ihåg Historik" i menyn alternativ. Klicka på den röda knappen i det övre vänstra hörnet för att spara ändringarna.

  Rensa Googles webbhistorik


  1.
  Öppna din webbläsare. Klicka på "Logga in" länken i övre högra hörnet av webbläsarfönstret.
  2.
  Rulla ner till "Sökförslag" i webbläsarfönstret. Klicka på "Webbhistorik" hyperlänk. Klicka på "Ta bort objekt" på vänster sida i webbläsarfönstret och klicka sedan på "Alla" längst upp i fönstret.
  3.
  Klicka på "Ta bort" för att klara Googles webbhistorik objekt på sidan, eller klicka på "Rensa all webbhistorik" längst upp i webbläsarfönstret. Klicka på "Rensa historik"-knappen för att bekräfta borttagningen av din webbhistorik. Om du rensar hela din historia, kommer Google att inte spara några av din sökhistorik tills du återupptar tjänsten.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:Dell inspirion laptop batteri laddas inte

Relaterade artiklar


 • vad är skillnaden mellan en matrisskrivare och laserskrivare?
 • hur man rengör en repad skärm penna tablett
 • hur till vända min laptop till en andra skärm
 • hur du tar bort tangentbordet på en Dell inspirion 600m
 • hur man kopia på en Epson cx2900
 • hur att fylla din Dell färgade bläckpatron
 • ominstallation ett tangentbord
 • hur man kommer åt Bluetooth på datorn
 • hur man ansluter en extern bildskärm till en bärbar dator
 • hur du formaterar en 4 gigabyte SD-kort