Dator > hur du flyttar en php -fil

  • hur du flyttar en php -fil


  • När du har ställt upp och konfigurerat en PHP-fil på din webbplats kan det komma en tid när du behöver flytta den till en annan mapp på din server eller till en annan server . Välj mellan två olika metoder för att flytta PHP -filer . Använd File Manager installeras med cPanel programmet som kom standard med ditt webbhotell att flytta filen till en annan mapp eller webbplats på servern . Ett annat alternativ är att använda ett PHP- skript som du skapar själv att flytta filen

    Använda cPanel


    1 .
    Logga in på ditt cPanel ansökan . CPanel Programmet används för att hantera ditt webbhotell . Referenserna och länk för att logga in på ditt cPanel var skickas till dig när du ställer in ditt webbhotell konto .
    2 .
    Klicka på "File Manager " länken på " Home " sidan av cPanel . Klicka på " OK " när frågan om du vill gå till din filhanterare . Ett nytt fönster öppnas .
    3 .
    Navigera till PHP-filen som du vill flytta genom att dubbelklicka på mappar för att öppna dem .
    4 .
    Klicka en gång på den fil som du vill flytta och klicka sedan på " Flytta fil " i verktygsfältet längst upp på skärmen . Klicka på mappen eller plats på din server där du vill flytta PHP-fil .

    Använda ett PHP-skript


    1 .
    Öppna en textredigerare som Anteckningar eller en webbutvecklingsverktyget . Använd inte Microsoft Word eller andra ordbehandlare eftersom de lägger till extra formatering som kommer att orsaka problem med koden .
    2 .
    Skriv in följande kod för att kopiera en fil från en plats till en annan . PHP har ingen funktion för att flytta en fil med kodning så du måste gå runt det .



    "
    bool kopia ( sträng $ källa , sträng $ dest [ , resurs $ sammanhang ] )

    ? > "



    Skriv inte in citattecknen . Ändra " källa " till filen platsen för den fil som du vill flytta . Ändra " dest " till den nya platsen . När du har kopierat filen till den nya platsen , måste du ta bort den från den gamla med " avlänka " -funktionen i PHP .
    3 .
    Skriv in följande kod för att ta bort filen från den gamla platsen ?



    "
    $ file=" mymovedfile. php " ;

    bort länken ( $ fil ) ;

    > "



    ? Utelämna den första och sista citattecken , men lämna dem i den andra raden . Ändra " mymovedfile. php " till filnamnet som du vill ta bort . Använd den fullständiga sökvägen så att koden vet vilken fil ska tas bort.
    4 .
    Spara filen i en PHP -format och överföra den till din webbserver . Öppna en webbläsare och skriv in platsen för den PHP-fil som du just laddade för att köra skriptet . De PHP-skript körs , kopiera filen till den nya platsen och ta bort den från den gamla platsen . Det kommer att verka som om det vore helt enkelt flyttas .


Previous:nothing Next:hur man konfigurerar en php -fil





Relaterade artiklar


  • hur man ska värdera ett ord för alfabetet i Visual Basic
  • hur man kopierar en PHP-webbplatsen
  • hur man gör ädelsten tvål
  • hur man gör återvunnet bläck
  • militära användningen av artificiell intelligens
  • Hur berätta om en text värde har ändrats på Visual Basic
  • hur man öppnar Excel Office 2007 c #
  • hur man ändrar mata in text med javascript
  • rensar en knapp på Visual Basic
  • hur man kan kasta undantag i Java