Dator > militära användningen av artificiell intelligens

 • militära användningen av artificiell intelligens


 • Den amerikanska militären har en lång tradition av att omfamna ny teknik . Bröderna Wright byggde flygplan den amerikanska armén. Den amerikanska marinen beställt den första motoriserade ubåt. En av de mest inflytelserika vetenskapliga strävanden i historien, Manhattan Project , var en militär operation. Militära av att ny teknik fortsätter än i dag

  historia Military Technology

  Människan har länge funnit militära användningsområden för ny teknik . Framsteg inom snickeri , metallbearbetning och elektronik har anpassats för militära ändamål. Verktyg utformades ursprungligen för jakt var inkallade till militär användning . Historien har visat att armén med bättre teknik har en avgjord fördel över sina konkurrenter. Även om det är någon garanti för seger , kan bättre vapen göra en enorm skillnad i resultatet av konflikten .

  DARPA

  Defense Advanced Research Projects Agency ( ursprungligen bara ARPA ) kom till 1958 som en reaktion på den lanseringen av Sputnik . DARPA verkar under Försvarsdepartementet , men är också skild från grenarna " FoU-avdelningar . DARPA , samtidigt som motsvarar försvarsministern , eftersträvas områden av intresse som var mer extrem än den individuella grenar-det är "avancerad " del av namnet . Några av de framsteg DARPA hjälpte att inkludera smygteknik och föregångaren till Internet , var ARPANET .

  historia AI

  Forskning om artificiell intelligens som händer så långt tillbaka som 1960-talets början . Två av de organisationer som investerar i detta tidiga arbete var DARPA och Office of Naval Research . De iterationer av artificiell intelligens genomsyrar vår kultur från system röstigenkänning för Banking Software söker kreditkortsbedrägerier.

  Militär AI

  Några nuvarande användningsområdena för artificiell intelligens som militären är system i icke-stridande roller . DART , ett planeringsverktyg , utnyttjad A. I. och användes i Desert Storm och Desert Shield . Utbildning simulatorer utvecklas som innehåller A. I. Det amerikanska flygvapnet arbetar med det privata näringslivet att utveckla system för snabbare insamling och granskning av information . Målet är att förbättra reaktion och beslutsfattande tid att genomföra effektivare militära åtgärder . Liksom många av militärens användning av AI innebär det informationshantering och beslutsfattande.

  etiska problem

  Några har uttryckt farhågor om den roll som AI i krig . Genom att använda dessa system för stöd och chefsbefattningar är en sak men att ha icke- mänskliga stridande är en annan . Professor Noel Sharkey , vid universitetet i Sheffield , diskuterar de potentiella problemen med mekanisk krigare . Han sa robotar inte kunde uppfylla två grundläggande hyresgästerna i krigföring . Den ena är förmågan att urskilja mellan vän och fiende , som kan vara svår för människan att göra sig själva under modern krigföring . Den andra hyresgästen är att proportionalitetsprincipen. Detta är beslutet om hur mycket kraft anses rimligt i en viss situation . Ett annat bekymmer är att människor kunde flyttas från den position beslutsfattandet till att övervaka beslut som fattas av datorer .


Previous:nothing Next:hur du uppdaterar flera kolumner från en annan tabell

Relaterade artiklar


 • spelutveckling för barn
 • hur du lägger upp filer via html och asp
 • hur man använder en switch fall
 • vad är en matris i Visual Basic ?
 • hur man skapar ny fil i java
 • hur pekare program c
 • hur man ska förstå arrayer
 • datorutbildning för Microsoft Certification
 • hur man kan felsöka ett VBS skript
 • hur du lägger till vanliga frågor om en Java-applet