Dator > hur man använder ett SD-kort för Kindle

  • hur man använder ett SD-kort för Kindle


  • Amazon Kindle är en bärbar elektronisk dokument-läsare. Med Kindle kan användare spara elektroniska kopior av deras favorit böcker, tidskrifter eller tidningar och läsa dem var som helst. Filerna lagras på Kindle interna minne. Om Kindle interna minnet är fullt kan du infoga ett Secure Digital (SD)-kort för att spara ytterligare filer. Mängden extra minne som du lägger till enheten är beroende av storleken på SD-kort du köper

    Du behöver:.
    SD-kort
    . Kindle.

    Sätta SD


    1.
    Stäng av Kindle genom att trycka på "Power" knappen som sitter på baksidan av enheten.
    2.
    Ta bort bakstycket från Kindle genom att trycka på den vänstra sidan av luckan och skjuta den åt höger. Du har nu tillgång till SD-kortplatsen på höger sida av Kindle.
    3.
    Skjut in SD-kortet i SD-kortplatsen med etiketten på SD-kortet uppåt . Det kommer att klicka på plats när det är rätt isatt.
    4.
    Sätt tillbaka locket på Kindle genom att lägga den på baksidan av enheten och dra den åt vänster tills det klickar på plats.

    att flytta filer till eller från SD-kortet och ta bort


    1.
    Tryck på "Home" knappen på Kindle för att återgå till din hemsida.

    2.
    Markera "Meny" och tryck välj hjulet för att öppna huvudmenyn på din Kindle. Huvudmenyn kommer att visas i ett litet fönster.
    3.
    Välj "Content Manager" för att få upp en lista över alla dina filer på Kindle. Content Manager kommer att visa alla filer som sparats i det interna minnet eller SD kortet. Om filen lagras på det interna minnet kommer den att läsa "Kindle" under titeln. Om den förvaras på SD-kortet, kommer den att läsa "SD Card" under titeln.
    4.
    Bläddra till den första filen du vill flytta eller ta bort och tryck på välj hjulet för att placera kryss i rutan på höger sida av titeln. Upprepa processen för varje fil du vill flytta eller ta bort.
    5.
    Öppna "-menyn" längst ner på skärmen när du har valt de objekt du vill flytta . Content Manager menyalternativ visas i en liten ruta på skärmen.
    6.
    Välj "Flytta till SD" om du flyttar filer från det interna minnet till SD-kortet, och "Flytta till Kindle Memory" Om du flyttar filer från SD-kortet till internminnet.

    7.
    Välj "Ta bort markerade objekt" om du vill ta bort filerna från SD-kort.

    tips och varningar


  • Filer som har sparats på minneskortet visas automatiskt i listan över filer. Om du vill sortera listan så den visar bara filer på SD-kort, öppna "Visa och Sortera"-menyn och välj "Visa SD Memory Card Only. "

Previous:hur du ansluter min laptop till min föregångare bil cd-spelare Next:vad är skillnaden mellan en processor fläkt & ett moderkort fan?





Relaterade artiklar


  • hur man bestämmer spänning på ett AGP-grafikkort
  • hur man identifierar egenskaper hos en processor
  • hur man installerar RAM på en iMac G4
  • hur man bygger en dator bricka i ett skrivbord
  • hur man ansluter en dator till en LG LCD med DVI
  • hur man bränner mer än 700 MB till en DVD-R
  • Hur du tar data från ett USB-minne
  • Hur ställer jag upp ett trådlöst tangentbord för en Apple-dator?
  • hur du kan få en back dator tangent på ett tangentbord
  • hur man uppgraderar ett grafikkort