Dator > Hur ställer jag upp ett trådlöst tangentbord för en Apple-dator?

 • Hur ställer jag upp ett trådlöst tangentbord för en Apple-dator?


 • Ansluta ett trådlöst tangentbord till en Apple-dator kräver Bluetooth u00AE. Bluetooth är ett trådlöst protokoll för hopkoppling datorer med kompatibla enheter, inklusive trådlöst tangentbord. Även nyare datorer rutinmässigt kommer med inbyggd Bluetooth, kan äldre modeller eftermonteras med en extern enhet, t. ex. en USB-dongle. Medan Mac fungerar smidigt med Apple-märkta trådlösa tangentbord, de är också kompatibel med de flesta icke-Apple Bluetooth tangentbord också. Varje Mac producerats sedan 2002 är Bluetooth-kompatibla.

  Kontrollera Bluetooth

  Kontrollera att din Mac har inbyggd Bluetooth i. Öppna Systeminställningar, som finns i mappen Program, och se om Bluetooth är byggd i. Om det finns en Bluetooth-ikon, klicka på den. Om det inte vidare till steg 4.

  Förbered Keyboard

  Installera batterierna i din Bluetooth-kompatibla trådlösa tangentbord och slå på den.

  Kontrollera Mac är redo

  Aktivera Bluetooth i Systeminställningar genom att markera "On" och "identifierbar" kryssrutor. Klicka på plustecknet (+) knappen och markera tangentbordet i listan över enheter som visas. Klicka på knappen Fortsätt och ange numret som visas på datorn på tangentbordet när du tillfrågas. Om din Mac har inbyggt Bluetooth och tangentbordet fungerar på denna punkt, kan du hoppa vidare till steg 6. Om du använder en tredje part USB Bluetooth-adaptern, fortsätt sedan till steg 4 och 5.

  Installera tredjepartsprogram Adapter

  Sätt in CD medföljer USB Bluetooth-adapter för att installera den programvara som krävs. Anslut adaptern efter att programvaran har installerats. Observera att du behöver administratörens lösenord för din Mac för att fortsätta med installationen.

  Installera Programvara från tredje part

  Följ instruktionerna i installationsguiden för att avsluta installationen. Olika modeller använder något olika steg för att konfigurera tangentbord, men nästan alla av dem använder en enkel steg-för-steg guide som hjälper dig genom processen.

  Konfigurera Tangentbordsinställningar

  Öppna Tangentbord panel i Systeminställningar och konfigurera inställningarna som du vill. Du kan anpassa dina tangenttryckningar, tilldela genvägar till funktionstangenterna och ställer in repeteringsfrekvensen. Observera att vissa icke-Apple-tangentbord skapa sin egen kategori av preferenser i Systeminställningar, så du måste konfigurera tredje part tangentbord där.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur ändrar CMOS-batteriet i en Acer bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur fartyget dator batterier
 • Hur man vet om du ska köpa en PC eller Mac
 • hur man återställer en HP laptop utan en återställning skiva
 • Lista över HP bläckstråleskrivare
 • hur man byter en dvd-läsare på en dator
 • hur man överklockar ett moderkort cpu
 • hur man konfigurerar en webbkamera på Vista
 • hur du kör AGP och PCI VID kort på samma gång
 • Hur konvertera Photoshop till JPEG på en Mac
 • hur man kalibrerar en Wacom