Dator > hur man återställer en hårddisk lösenord

 • hur man återställer en hårddisk lösenord


 • Om du vill skydda informationen på hårddisken på din dator kan du ställa in ett lösenord för hårddisken. Men om du glömmer att lösenord, är du utelåst av alla de program som sparas på disken. Om du har glömt lösenordet till hårddisken, det kan inte vara lätt att återställa, men du kan återställa lösenordet på Windows-baserade system med en specialitet program

  HDD Unlock Wizard


  1.
  Ladda HDD Lås upp guiden diagnostiskt verktyg gratis från länken på hårddisken Lås upp sidan. Programmet ger dig möjlighet att testa programmet för att se om den kan känna igen din hårddisk innan du försöker att låsa upp disken. Dubbelklicka på ikonen i "Downloads" mapp och klicka på "Run" för att starta programmet setup, följ sedan HDD Unlock Wizard Setup Wizard för att installera.
  2.
  Öppna Lås Wizard och klicka på "Nästa" för att få till enheten skärmen för val. Programmet visar automatiskt valfri enhet att den kan känna igen i "Drive val"-fönstret och dess ställning.
  3.
  Välj namnet på hårddisken från "Drive markering" fönster. Klicka på "Nästa" för att flytta in i status fönstret i guiden, sedan "Nästa" igen för att flytta till låsa upp skärmen.
  4.
  Gå till hårddisken Lås upp sidan och köpa en virtuell låsa upp kortet koden för programmet. Koden kommer att skickas den e-postadress du lämnar på webbplatsen. Du måste ha en upplåsningskod för att slutföra frigöra processen med HDD Lås upp guiden.
  5.
  Ange koden i rutan som visas på hårddisken Lås upp guiden. När koden har angivits kommer guiden låsa upp hårddisken genom att radera de uppgifter och re-certifiering enheten, återställa den till fabriksinställningarna.
  6.
  Stäng av datorn och starta den igen efter Lås guiden är färdig frigöra processen. Datorns hårddisk bör frigöras och återställas till fabriksinställningarna.

  Reparation Station


  1.
  Ladda Repair Station diagnostiskt verktyg från hårddisken Tools och installera det på din dator. Till skillnad från HDD Unlock Wizard, försöker reparera stationen att låsa upp hårddisken utan att radera informationen på disken.
  2.
  Registrera dig med ditt namn och e-postadress och skapa ett användarnamn och lösenord på HDD sidan Verktyg. Du måste ha ett användarnamn och lösenord för att använda reparera stationen verktyget.
  3.
  Öppna reparera Station på din dator och gå igenom programmet skärmarna för att köra diagnostiska test på din hårddisk. Om hårddisken visas i listan över tillgängliga enheter, Reparation Station kan låsa upp den.
  4.
  Köp en reparation Station licenskod. Koden kommer att skickas till den e-postadress du anger. Ange koden i rutan som visas i Reparera Station ansökan. Reparation Station kommer att försöka låsa upp bara firmware område på hårddisken, utan att det påverkar annan information som lagrats på disken.
  5.
  Starta om datorn när Repair stationen är klar med arbetet. Hårddisken bör frigöras utan någon inverkan på resten av systemet.

  Tips och varningar


 • Seagate Lås är en liknande upplåsning program som bara fungerar på Seagate hårddiskar.
 • externa hårddiskar, ansluten till datorn via en USB-eller Firewire-port, inte stöds av HDD Unlock Wizard.
 • HDD Tools Webbplatsen innehåller en lista över hårda enheter, men det är fortfarande klokt att köra diagnostiska test innan de köper en kod eller licens. Om din enhet inte är erkänd av hårddisken Lås upp guiden ladda ner, kommer det inte att kunna låsas upp av endera HDD Unlock Wizard eller reparera stationen.

Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur du formaterar fett 32 i Vista

Relaterade artiklar


 • Hur konvertera en parallell anslutning till en USB
 • hur du optimerar datorns RAM-minne
 • Felsökning skrivare problem med landskap och porträtt
 • hur man rengör Mac fontcachen
 • förklaring av en bärbar dator IDE-gränssnitt
 • hur datorer ränta laptop
 • hjälp för en extern TV-tuner
 • hur man byter bläcket i HP patroner
 • hur du lägger till mer SDRAM på en emachine
 • hur man kan öka hastigheten hk fläkt till bärbar dator