Dator > riktningar att ansluta en TV till en dator

 • riktningar att ansluta en TV till en dator


 • En TV kan ofta fungera som en stand-in för en datorskärm --- särskilt en HD-TV, som bevarar den rika detaljerna i många datorskärmar. Arrangemanget fungerar i instanser när datorskärmen bryts, när du vill visa ditt arbete till en publik, eller när du vill titta på en digital film eller liknande bit underhållning på en stor skärm. Hooking din TV till en dator är lika enkelt som att ansluta en kabel. Du behöver bara se till att du har rätt kabel.

  Du behöver:
  moderkort stödjer quad core processorer
  . Quad core CPU.
  Memory Sticks.
  Hårddisk.
  Optiska enheten.
  Strömförsörjning.
  CPU-kylare.
  Operativsystem.

  Computer Connection

  Tänk på din TV som en datorskärm, som utför alla samma funktioner som en bildskärm skulle. De flesta datorskärmar har en ingång, som ansluts till utgången på datorn för att ta emot signalen. För att koppla en TV till en dator, behöver duplicera du bara processen. Kontrollera utgången på din dator. Helst ska den ha en S-video-uttag som de flesta moderna TV-apparater har också. Du kan identifiera en S-video-uttag genom sin runda form och av svart plast centrum prickade med hål. Om datorn inte har en S-video-uttag, kommer den sannolikt antingen en VGA-uttag eller en DVI-uttaget. Båda är rektangulära. VGA har 15 hål i tre rader med fem, medan DVI-kontakten har 24 kvadrat hål i tre rader om åtta

  TV anslutning

  För att ansluta TV till datorn, du behovet av att hitta en ingång i ryggen som matchar utgång på din dator. I de flesta fall bör du kunna hitta en S-videoanslutning. Om du inte, eller om datorn inte har en, leta efter en VGA eller DVI-ingången på TV. Vissa nyare modell TV-apparater kan medföra sådana uttag för precis den typ av verksamhet du bedriver. Om din TV inte har någon av dessa ingångar, då måste du köpa en korsad kabel i en elektronikaffär leverans butik som Radio Shack. Hitta RCA-uttag på TV --- tre små ingångar runda färgade röda, vita och gula --- och använda dem för att göra anslutningen med korsad kabel.

  Konfigurera och Surf

  När datorn är ansluten till teven, behöver anger du bara på TV att ta emot synpunkter. Slå på TV: n och tryck på knappen INPUT på TV fjärrkontrollen. Varje gång du gör, växlar mellan de olika ingångarna på baksidan. Fortsätta trycka tills du hittar det jack som datorn är ansluten. Du vet du nått det när datorns skrivbord visas på TV-skärmen. Du kan sedan utföra vad funktioner som du vill på datorn, inklusive tittar på film eller surfa på Internet. I vissa fall kan du behöva justera skärminställningarna på din dator för att kunna få bästa möjliga bild på tv.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man bygger ett 4u rackmonterad dator

Relaterade artiklar


 • hur man gör med toner
 • hur du justerar ljusstyrkan på min acer bildskärm
 • hur man kan kontrollera en partition i xp
 • hur man återställer en hårddisk ett lösenord på en Dell Latitude
 • är det ett sätt att återskapa data från en S RAM-kort?
 • hur du formaterar ett SD-kort i kommandotolken
 • hur man kan jämföra Intel-processorer
 • instruktioner om du ansluter högtalare till datorn
 • Hur konvertera MS Excel till mysql med php
 • hur man sätter på My Space bar rygg på min Acer laptop