Dator > konsument av billiga skrivare

 • konsument av billiga skrivare


 • Även om priserna på bläckstråle-och laserskrivare har kommit ned en hel del under senare år, den längst fram kostnaden för att köpa dessa kontorsmaskiner kan fortfarande vara betydande. Utöver den initiala köpeskillingen kan den löpande kostnaden för förbrukningsartiklar som bläck, toner och fixeringsenheten stiga markant priset för tryckning. Om du letar efter den bästa lösningen på en bläckstråle-eller laserskrivare är det viktigt att överväga en mängd faktorer

  shoppa runt för bästa möjliga resultat

  Om du är shopping för en låg kostnad bläckstråle-eller laserskrivare du kommer att möta ett brett spektrum av priser, så det är viktigt att vara en savvy shopper. Priset för samma märke och modell av skrivaren kan variera från butik till butik, så det är verkligen viktigt att shoppa runt. Du kanske också vill kolla webbplatser affären som fatwallet. com och slickdeals. com. Dessa platser tillåta medlemmar att skicka erbjudanden de hittar och dela dem med andra shoppare. Genom att helt enkelt titta på dessa webbplatser som du kanske kan spara en hel del pengar på din nästa skrivare.

  Kontrollera priset på förbrukningsvaror

  Att hitta en låg kostnad skrivare är en sak, men att låg kostnad kan snabbt lösas av de höga kostnaderna för förbrukningsmaterial som bläck och toner. Om kostnaden för bläck eller toner är mycket hög, kommer din billiga skrivare inte vara ett fynd för lång.

  Innan du väljer en skrivare är det viktigt att kontrollera kostnaden för det bläck eller tonerkassetter du måste hålla din skrivare igång på lång sikt. Var noga med att kontrollera de beräknade ut avkastningen av patronen för att bestämma din verkliga kostnad per sida. Beräkna den totala kostnaden för ägandet, inklusive den ursprungliga köpeskillingen och kostnaden för bläck, ger dig en bättre uppfattning om vad du kan förvänta dig.

  underhålla skrivaren ordentligt

  För att vara en sann värde skrivaren kommer att behöva i tjänst under en lång tid. Om du köper en billig skrivare, att bara ha det misslyckas i mindre än ett år, att skrivaren inte kommer verkligen att vara ett fynd. När du har din skrivare på plats, är det viktigt att behålla det noggrant. När du väljer papper till skrivaren ska du välja papper av hög kvalitet-billigt papper kan ha alltför stora damm som kan skada den känsliga redskap i skrivaren.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:saker att tänka på när man köper en ny dator

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en enhet nätverksdisk
 • Hur ställer jag upp ett trådlöst tangentbord för en Apple-dator?
 • hur man ansluter externa högtalare till en PC
 • hur man överklockar en Acer Aspire
 • hur du ansluter datorn till min TV utan en seriell kabel
 • hur man byter strömförsörjningen i en Dell XPS 410
 • hur man rengör verktyg för Mac-datorer
 • hur man fixar stoppa koder på dator
 • hur man ändrar datorns effekter högtalarljudet
 • hur se till att min bärbara dator körs på a / c?