Dator > hur man bygger en dator hem trygghet

 • hur man bygger en dator hem trygghet


 • Ställa upp ett hem trygghetssystemet kan verka som en svår uppgift, men dessa dagar att skapa ett system hem övervakning är väl inom kompetensen hos den genomsnittliga homeowner. Med rätt kombination av hårdvara och mjukvara, kan du skapa egna systemet hem övervakning från grunden. Om du bygger en ny dator, kan du designa den vara ett centrum för ditt hem övervakningsnätverk

  Du behöver:.
  Datorväska
  . Hårddisk.
  Övervakningskameror.
  USB-kablar.


  1.
  Bestäm vilken typ av dator om du behöver. Om du planerar att montera din dator till en vägg som en del i ett hem övervakningssystem, vill du välja en kompakt slimmad fall. Om du planerar att använda den som en dator samt en säkerhet bildskärm, kanske du vill välja en mer traditionell stationär eller låda design.
  2.
  Välj den största hårddisken du har råd med. Vissa kameror kommer att ge dig möjlighet att spela in övervakningen data för senare uppspelning, men du behöver gott om hårddiskutrymme för att spela in dessa timmar av data.
  3.
  Installera ett moderkort som har stöd för Firewire och USB 2. 0. Detta kommer att göra det möjligt att ansluta övervakningskameror du behöver via USB-portarna på datorn fallet. När du handlar för ett moderkort, se till att den du väljer har en stor minneskapacitet också.
  4.
  Se till att du installerar maximalt minne moderkortet kommer att stödja. Maxing ut minnet kommer att hjälpa systemet att starta snabbare, och det kommer också att låta ditt program att köra mer effektivt. Videon-centrerade applikationer som används av övervakningskameror och annan övervakningsutrustning kommer att använda mycket systemresurser, så det är mycket viktigt att systemet har gott om ledigt minne. Om ditt system börjar ta slut på minne, kan det frysa upp och slutar svara, gör din dyra övervakningssystem värdelösa.
  5.
  Välj ett bra säkerhet kamera --- ett med förmåga att lutning, vridning och panorera. Detta gör att du kan flytta kameran på distans för att få en helhetsbild av ditt hem och dess omgivningar. Det är också en bra idé att välja en kamera som är rörelse aktiveras. Detta kommer att säkerställa att kameran börjar spela in först när det finns något att se
  6
  Anslut övervakningskameror. enligt tillverkarens anvisningar. Varje märke av kamera kommer att ha en något annorlunda setup förfarande, så det är viktigt att konsultera de instruktioner som följde med kameran. Säkerheten kameran på din dator kommer förmodligen ansluta via en USB-kabel, medan resten av kamerorna kommer troligen att trådlöst.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man rädda en skadad disk CDR

Relaterade artiklar


 • det bästa sättet att kopiera en systemenhet
 • hur man hittar min skrivare URL för delning
 • hur man bygger en dator mp3 jukebox
 • Felsökning av anslutning av en Logitech mus resor
 • hur man ansluter HP Multimedia-högtalare
 • Vad gör man med gamla bläckpatroner
 • Kan jag använda en Eide hårddisk att ersätta en IDE-disk?
 • hur man konfigurerar en Logitech LX6
 • hur du tar en Compaq Presario-notebook isär
 • Core 2 Duo laptop vs stationär