Dator > hur man bygger en dator för att titta på Hulu på TV

 • hur man bygger en dator för att titta på Hulu på TV


 • Hulu är en webbplats som strömmar de senaste avsnitten av många populära tv-program. Använda en PC för att titta på Hulu på din TV är ett bra alternativ till kabel-eller satellit-TV. Även Hulu kan vara en processorkrävande webbplats för att använda, bygga en dator för att streama den till din TV kan göras för mindre än $ 500. Inte bara kommer du att kunna strömma Hulu med din nya hemmabio PC, men du kan använda den för att strömma filmer, musik och surfa på webben, samt

  Du behöver:.
  Dubbelkärnig processor
  . Dedikerat grafikkort med kompatibla utgångar.
  Nätaggregat (PSU).
  Mus och tangentbord (helst trådlös).
  Hårddisk.
  RAM (minst 2 GB).
  Moderkort.
  Operativsystemet.
  Kapsling.
  Jordning handledsrem.
  Optiska enheten.
  Skruvmejsel.
  Ficklampa.

  Bygga PC


  1.
  Ta bort sidospår från fallet inneslutningen och fäst kabeln från grundstötning armband till någon av de omålade metallytor i chassit. Lägg fall på sin sida.
  2.
  Rada upp moderkort med det förinstallerade mässing standoffs inne i målet. Om standoffs inte är förinstallerade, radas upp moderkortet med dödläge hålen i chassit självt och dra åt varje dödläge i rätt hål. Placera moderkortet ovanpå standoffs och dra åt varje skruv bara tills det drar. Dra inte åt skruvarna, eftersom det kan spricka i moderkortet.
  3.
  Installera nätagg på rätt plats i chassit. Det kommer att installera antingen i toppen eller botten av ärendet, beroende på modell. Anslut 24-pin ATX-kontakt och eventuella extra 12v kontakterna till moderkortet.
  4.
  Installera CPU och kylfläns. Placera processorn moderkortets sockel och klicka på klämmorna ner runt det. Det blir en distinkt "klick" när du har säkrat CPU på plats. Installera kylfläns på samma sätt, denna gång trycka på kylflänsen är klämmorna nedåt till uttaget tills du hör ett "klick". Anslut strömkabeln ur kylfläns fläkt till rätt pin-header på moderkortet.
  5.
  Installera RAM i matchande DIMM-platser. Särskilda ändra färger mellan moderkort märken och modeller, men se till att RAM-minnet är i matchande färger DIMM-platser. De kan ligga intill eller så kan kompenseras av andra färger.
  6.
  Installera hårddisken i fallet hårddisk bur eller fästen. Dra inte åt skruvarna på sidorna av enheten. Anslut hårddisken via IDE-eller SATA. Anslut enheten till PSU med lämplig anslutning:. . Molex för IDE eller SATA en strömkontakt på SATA
  7
  Installera dedikerat grafikkort i PCI-Express-port på moderkortet . Skjut in kortet i PCI-Express-porten tills spärren glider över PCB spärren och gör ett "klick". Anslut PSU till rätt port på baksidan av kortet.
  8.
  Skjut den optiska enheten i en tom port på datorns framsida tills den är jämnt i framkant av fallet. Dra åt skruvarna i varje sida av enheten. Anslut enheten till moderkortet via IDE-eller SATA. Anslut lämpliga PSU kontakten på baksidan av enheten.

  Programvara och TV-inställningar


  1.
  Placera skivan operativsystemet i den optiska enheten och slå på datorn. Följ instruktionerna för att starta från cd och installera om operativsystemet.
  2.
  När operativsystemet är installerat, installera drivrutinerna från CD-skivan som medföljde moderkortet. Detta kommer att innefatta ditt nätverkskort drivrutiner.
  3.
  Hämta rätt grafikdrivrutinerna för grafikkortet. Kontrollera avsnittet Resurser för länkar till de populäraste tillverkarens webbplatser. När nedladdningen dubbelklickar du på förarens ikonen för att börja installationen.

  tips och varningar


 • När du väljer ett mål, se till att välja en mindre väska som passar bra med din nuvarande hemmabioanläggning.

Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man lysa upp skärmen på en IBM thinkpad

Relaterade artiklar


 • Hur konvertera dina gamla bärbara dator till wifi
 • Hur konvertera 8mm video till en DVD
 • hur man använder datorn som ett spelsystem bildskärm
 • hur du slår på det trådlösa på en bärbar dator
 • Skillnaden mellan parallella & seriella skrivare
 • hur man kan återställa programmen installerade på en extern hårddisk till min laptop
 • hur man kalibrerar en Wacom
 • Hur ställer jag upp ett trådlöst tangentbord för en Apple-dator?
 • hur man skapar en DVD för att spela bilder på tv
 • hur man fixar en widescreen-visning på en dator för att passa i fönstret