Dator > den bästa USB CD-ROM-enheter

 • den bästa USB CD-ROM-enheter


 • CD-ROM-enheter läsa CD-skivor som i allmänhet innehåller skrivskyddad information. De har funnits sedan 1990-talet. Sedan dess har tekniken utvecklats genom CD-R-skivor som konsumenterna kunde skriva på, CD-RW-skivor som konsument kan läsa och skriva data till högre kapacitet DVD, DVD-R, DVD-RW-skivor och nu Blu-ray-skivor. Om du letar efter de bästa CD-ROM-enhet som kommer att fästa till datorn via en USB-kabel, du kommer att hitta sådana funktioner inbyggda bland många andra funktioner i en extern DVD-enhet. Människor använder extern CD-ROM-enheter för att få data som en skrivare installations-CD från CD på en dator utan en befintlig CD-ROM-enhet, som en netbook.

  Samsung USB 2. 0 8x DVD-brännare extern optisk enhet för Mac och PC

  Samsung USB 2. 0 8x DVD-brännare extern optisk enhet för Mac och kostar dator bara $ 49,99 och med januari 2010 och betyg fyra av fem stjärnor från 140 recensioner. Den ansluts via USB till Mac och PC, och kommer att spela in eller läsa DVD-skivor åtta gånger snabbare än normal uppspelningshastighet. Det är bakåtkompatibelt med CD-skivor, så det läser CD-skivor, CD-RW och CD-R-skivor med 24 gånger normal uppspelningshastighet. På bara 6,2 med 5,6 inches och 14,9 gram, är det mycket populärt med människor som äger en netbook och behöver en extern CD-ROM-enhet.

  ASUS USB 8x DVD extern optisk enhet

  ASUS USB 8x DVD extern optisk Drive kostar $ 54,99 och med januari 2010 och erbjuder CD-ROM-funktionalitet via USB-porten. Den fick i genomsnitt 4,5 stjärnor av 5 från 96 Amazon. com kundrecensioner och lägga det på toppen av storsäljarna. Det kommer att läsa CD-ROM-skivor på 24 gånger hastighet vid normal uppspelning för en ljud-CD och läsa och skriva till CD-RW-skivor på 16 gånger lyssna hastighet. Den läser också och skriver DVD-skivor i 8x. Den länkar till din stationära eller bärbara dator via en USB-sladd, som också ger kraft, och den väger bara 14,6 gram i en 7 "med 10,5" ram.

  Toshiba PA3761U-1DV2 Bärbara /Slim USB SuperMulti DVD-brännare

  Toshiba PA3761U-1DV2 Bärbara /Slim USB SuperMulti DVD-brännare fungerar med Windows och Linux-operativsystem, och drivs via en USB 2. 0 kabel. Den stöder CD-ROM, CD-R och CD-RW samt DVD, DVD-R och DVD-RW-skivor. Den väger 21 gram i en 6,1 "med 5,5" frame. Det har i genomsnitt fyra av fem stjärnor i recensioner från 14 Amazon. con kunder. Det kostar ca $ 74 januari 2010.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:Hur du manuellt avinstallera skrivardrivrutiner i XP

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en bildskärm till min Sony laptop
 • vad är skillnaden mellan DVD + R & DVD-R?
 • hur man bygger en quad core dator
 • hur du kör 2 externa hårddiskar med en Mac
 • hur man använder hdtv som spel monitor
 • hur man byter CD-enheten i en port bärbar dator
 • Hur du kalibrerar Platta bildskärmar
 • hur man extraherar en iso fil till en flash-enhet
 • hur man byter tonerkassett TN-350 i en bror
 • hur du tar reda på temp på din bärbara dator