Dator > hur man identifierar problem modem-anslutning

 • hur man identifierar problem modem-anslutning


 • Om du har problem med ditt modem, här är några saker att titta efter
  1.
  Modem håller mycket högre kvalitet i dag än för bara några år sedan. Ändå kan det finnas problem med några av dem då och då. Om modemet inte kan ansluta eller kopplar av sig själv då här är några saker att titta efter.
  2.
  Om ISP: s modem svar men din inte upprätta en anslutning, modemet kan oförenligt. Ring din ISP om hjälp.
  3.
  Om modemet kopplar ner och du får höra att det finns ett problem med ditt användarnamn eller lösenord, försök att ansluta igen. Om du försöker om och om igen och fattar fortfarande inte en anslutning så kontakta din ISP leverantör. Det kan finnas olika skäl bakom på betalning, stängda konto eller de gjort ett misstag bara för att nämna några.
  4.
  Skapa och visa en loggfil av din modem aktivitet. Leta i filen för felmeddelanden visar en förhandling fel. Din Internetleverantör kan hjälpa dig med detta.
  5.
  Om ditt modem gör skrikande ljud i ca 15 sekunder och hänger upp, modemet är mer än troligt oförenligt med din ISP och antingen du eller din ISP behöver en uppdaterad modem. Innan du gå ut och köpa ett nytt modem kontrollera om du kan få uppdaterad programvara för modemet för att lösa ditt problem. Gå till modemen tillverkare webbplats för programuppdateringar.
  6.
  Om anslutningen fungerar, men modemet kopplar efter en viss tid online du kan ha ett av två problem. Om du satt inaktiv under en lång tid, kanske du måste köra in i Windows i verksamheten timer fråga. Ta en titt på uppringda anslutningar fastigheter i Nätverksanslutningar och väljer fliken Alternativ. Kontrollera posten Idle tid innan luren. Du har två alternativ, öka den hänga upp tid eller stanna livligare. Du kanske vill göra det möjligt för modemet loggen att se vad som händer om detta händer igen. Du kan också ha en Internet-leverantör som kan koppla dig efter en viss tid eller inaktivitet.
  7.
  Om du inte tror att inaktivitet var orsaken, kanske du vill kolla ditt samtal väntar funktion som kommer att leda till att du bortkopplad. Du kan åtgärda detta genom att gå till anslutningar fliken Allmänt, kontrollera användningen Uppringningsregler och välj regler och redigera. Här inne måste du välja inaktivera Samtal väntar. Följ bara instruktionerna. Ny typ av modem kan ta itu med samtal väntar problem och de kan också varna dig för ett inkommande samtal. Om du måste ha samtal väntar och vill stoppa modemet problem kan det vara dags för en uppgradering.
  8.
  Om inget av scenarierna är boven i dramat då du bara kan ha ett skräpigt telefonlinje. Prova att ändra modem som en sista utväg för att spara pengar


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:hur man fixar HP LaserJet 60,2 fel





Relaterade artiklar


 • hur du justerar ljusstyrkan på en IBM Thinkpad display
 • hur ta reda på om din bärbara hårddisken är en PATA
 • hur man skriver innehållet i dataset till excel -fil i Visual Basic 2005
 • hur man skär ett hål i framsidan av min pc fall
 • kan du bilden en befintlig hårddisk till en annan högre kapacitet köra?
 • hur kopiera Microsoft Office till en ny hårddisk
 • hur man byter en HP laptop subnotebook hårddisk
 • Felsökning av en Epson projektor
 • hur ta reda på vad min pc makt watt är
 • hur du anpassar eMachines datorer