Dator > det bästa sättet att överföra VHS till DVD på en Mac

 • det bästa sättet att överföra VHS till DVD på en Mac


 • Medan dina VHS videokassetter kommer inte att se lika bra ut på DVD som digitalt inspelad original kan du göra överföringen så att du kan titta på dina filmer när den sista videon har gått in i museet. Om du har en massa VHS-band till överföring kommer det ta lite tid att digitalisera dem alla, men det kommer att spara pengar över att ha dem gjort av ett företag

  Basics

  Eftersom du inte kan ansluta videobandspelaren direkt till din Apple Macintosh-dator, behöver du att inleda denna process genom att få en analog-till-digital, phono plug-till-USB-omvandlare. Detta gör att du kan koppla in de tre phono-kontakter --- även kallad RCA-kablar --- för vänster och höger ljud och video till din Mac. Utom för din tid och priset för tomma dvd-skivor, detta troligen kommer att vara din enda kostnaden för överföringarna. Du kan även köpa program som Roxio Toast eller Roxio Easy VHS till DVD Konvertering Mac, men du egentligen inte behöver om din Mac har Apples iLife programsviten installerat. Detta har varit förinstallerade på Mac-datorer sedan 2004, eller så kan du köpa det separat. Du kan även behöva en extern hårddisk om du inte har mycket plats på din interna Mac HD.

  inspelning

  När du har din videobandspelare ansluten via omvandlaren till din Mac, måste du öppna iMovie. Detta som standard är på Mac's Dock, det band av programmet alias längs endera sidan eller längst ner på skärmen. När det börjar, gå till "File" och sedan "Nytt projekt" och namnge den. Klicka sedan på knappen som ser ut som en filmkamera över till vänster om mitten av iMovie-fönstret. Detta kommer att medföra en popup. I det nedre vänstra, välj "kamera" som kommer att vara det enda andra val bredvid "Built-in iSite. Då startar videon och klicka på "Capture"-knappen i det nedre högra hörnet av popup-fönster. Detta kommer att starta processen med att registrera dina VHS band till din hårddisk. Klicka på knappen "Klar" när VHS-band har ingått .

  Redigera och

  När det är inspelad kan du redigera din nu-digitaliserade filmen i iMovie. Om du inte vill ändra det, spara projektet genom att gå till "Dela"-menyn och välja "Export Använda QuickTime" för den enklaste metoden. Du kan få större kontroll över den slutliga versionen av "Exportera film", men att spara tid, använd QuickTime. Nu öppnar iDVD. I detta program kan du författare din DVD och göra det spelbart i en vanlig DVD-spelare. Du kan välja ett tema, lägga till stillbilder eller ett kort klipp av filmen för att köra när DVD laster. Eller så kan du bara gå till "Fil" och sedan "OneStep DVD från film". Detta gör att du kan importera filmen, och sedan berätta Mac att bränna DVD snabbt.


Previous:hur kopiera Microsoft Office till en ny hårddisk Next:hur man bygger ett sammansatt video till VGA omvandlare

Relaterade artiklar


 • hur man installerar ljudenheter på en Dell Inspiron
 • hur du kan visa video från en capture-kort
 • hur du installerar en ny drivrutin för min Dell laptop skärm
 • den bästa skärmen renare
 • hur man raderar en bärbar Windows minnet helt
 • hur man kan återställa en HP-dator till den ursprungliga konfigurationen?
 • Finns det en kretskort jag kan lägga till upp till RAM på min dator?
 • hur man skapar en Windows-partition i Macintosh
 • Felsökning av en Epson projektor
 • hur man får PictureMate att skriva ut kantfria