Dator > typer av datorarbetsplatser

 • typer av datorarbetsplatser


 • Du behöver:
  datorlådan
  . Moderkortet.

  Datorn skrivbord har en stor inverkan på din organisation, arbetsvanor och hållning, liksom inredningen i ditt hem eller kontor. Arbetsstation välja mellan allt från utarbeta enkla och finns i en myriad av utseende och konfigurationer. Computer skrivbord utnyttja utrymmet på ett kreativt sätt och kan blandas med olika dekorer. Med den rad av alternativ som finns, du kan välja en som passar din stil, rymd, hållning och vanor arbete.

  Ergonomisk

  Ergonomiska arbetsstationer är utformade med arbetsställning i åtanke. De använder justerbar bildskärm, tangentbord och mus positioner så att du kan hålla kroppen avslappnad och hållning anpassats medan du arbetar. Ergonomiska dator skrivbord är avsedda att minska rygg, nacke, handled, arm och ansträngda ögon, för en hälsosam arbetsmiljö.

  Modular

  Modulära arbetsstationer kan använda komponenter som mixa och matcha för att tillgodose dina rumsliga och arbetsbehov. De kan innehålla hyllor, fil lådor, Hutches, skriva och mötesutrymmen samt tangentbord lådor och övervaka hyllor och Cubbies CPU. Du kan konfigurera modulära arbetsplatsen till hörn enheter, U-formade eller enkla, kondenserad arbetsplatser för att passa i mycket små utrymmen.

  Custom

  Till skillnad från modulära arbetsstationer som använder färdiga komponenter för att rymma ditt arbete stil och behov, anpassade arbetsstationer börja från början, så att du kan välja ditt material och skapa den bästa konfigurationen för att passa din inredning, utrymme och behov arbete. Anpassade arbetsplatser tenderar att vara dyrare än modulära system, men erbjuder en titt och design alla dina egna. Tillverkad av massivt trä, glas, metaller och andra material, erbjuder de en gränslös mängd utseende.

  Computer kart

  Mobilt arbete enheter som är kompakta och allmänt billig, är dator vagnar utformade för att hålla en skärm, tangentbord, CPU och mus, erbjuder ofta en liten skrift utrymme också. De är bra för arbetsmiljöer där en dator behövs, men inte i fokus för jobbet. De kan dras ut vid behov, sedan enkelt rullade undan när den inte används. Ännu mer kompakta enheter är tillgängliga för bärbara datorer.

  Armoires

  Så här stiligt gömma bort datorn när den inte används, dator Armoires smälter in i din inredning, döljande bildskärmen, skrivare, tangentbord och CPU från tanke bakom armoire dörrar. Med utdragbar tangentbord lådor, ger de en arbetsplats när de är öppna och oansenliga lagring när den är stängd. Dessa enheter är bra för bostäder utan separat kontor, blanda väl i kök, vardagsrum och sovrum.


Previous:hur du exporterar HTML-tabell till Excel Next:Hur identifiera lcd problem i en hp laptop

Relaterade artiklar


 • hur man installerar minne i en Intel Core 2 Duo iMac
 • Hur konvertera en tv armoire till en dator armoire
 • hur man fixar en tom skärm på en Compaq Computer
 • flatbäddsskanner underhåll
 • hur du ansluter en USB-skrivare till ett nätverk
 • hur man rengör en Logitech mus boll
 • hur man hittar billiga bärbara datorer
 • skillnaden mellan en skrivmaskin och ett tangentbord
 • hur man fixar en widescreen-visning på en dator för att passa i fönstret
 • Hur du ser på filmer på en Acer Aspire One