Dator > fördelarna med SQL Server 2008

 • fördelarna med SQL Server 2008


 • Många företag använder Structured Query Language (SQL)-servrar för att hantera sitt företags insamling av information. . En databas-server är en dator som lagrar data och serverar information till användarens dator när de begär det. Det finns flera typer av system databasserver, inklusive Microsoft SQL 2008 servrar. Det finns många fördelar med att köpa och installera en Microsoft SQL Server.

  Helping Hands

  En fördel med att installera en SQL-server-system är att du ansluter en växande Microsoft SQL Server Community. År 2008 tillhörde 20 procent av relationsdatabaser marknaden på Microsoft SQL Server-system enligt IDC, ett oberoende forskningsinstitut marknadsföring företaget. IDC förutspår stark tillväxt kommer att fortsätta för företaget. Du hittar många kollegor över hela världen villiga att diskutera problem och lösningar i SQL användargrupper, webbplatser, kurser, e-postlistor och andra medier. Dessutom värd Microsoft sin egen utbildning och lösningar centrum tillgänglig 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Microsoft stöder sina produkter och släpper uppdateringar och patchar för dess system regelbundet så att systemet kan vara funktionella.

  Enkel och full av funktioner

  En annan fördel med SQL-servrar är det lätt att använda och underhålla. Eftersom många människor är bekanta med Microsofts produkter, med det visuella gränssnittet av SQL Server är inte lika skrämmande som andra program. Det finns många funktioner som underlättar skapandet av din databas, som Resource Governor. Enligt databasen tidning författaren Don Schlichting tillåter detta verktyg kan du övervaka din användare så att de inte kan använda upp alla databasens resurser med förfrågningar. Hjälp av SQL Server kan du bestämma vad bandbredd dina användare kan ta upp och när en viss nivå av användningen uppnås, kan du ha servern automatiskt stoppa processer som tar upp för mycket resurser.

  Säkerhet och stabilitet

  Många SQL-servrar är avsedda för användning med stora datamängder och att hantera många användare. När du arbetar med flera användare och stora mängder data behöver du ett system som är tillförlitligt (vilket betyder att den inte kraschar mycket) och säker (vilket betyder att det är svårt för obehörig åtkomst). I 2008 års release av SQL, är en ny funktion Performance Studio. Denna samling av verktyg, skriver Schlichting, kan användas tillsammans för att felsöka, övervaka och trimma ditt system för att förhindra problem som leder till att systemet kraschar. Även i SQL Server, har du verktyg som principbaserad styrning som gör att databasadministratörer att fastställa strategier för data och få varningar när riktlinjer överträds. Du kan också kryptera hela databasen, inklusive dina data och loggfiler, vilket gör din server säkrare mot attacker. Det finns yttre Key Management funktioner som gör att du kan stödja tredje part certifikat och kryptering information i ett separat avsnitt, så du kan hantera kreditkort bearbetning och fortsätter att följa gällande lagar för kreditkort industrin.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:felsökning en HP-dator mikrofon som är att klippa ut

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort en P3 chip från ett moderkort
 • hur man återställer dell meddelande skrivarbläck
 • Vad kan jag göra med min gamla Pocket PC när batteriet dör?
 • olika typer av RAM-minne
 • Hur lägger jag till en platt bildskärm på min laptop?
 • hur man öppnar en Dell 17-tums LCD-skärm
 • hur till stryka fönstren cookies
 • hur man får hk 9110 för att arbeta med Windows 7
 • laserpapper vs bläckstråleskrivare
 • kan du säkerhetskopiera data till en USB-enhet?