Dator > felsökning en HP-dator mikrofon som är att klippa ut

 • felsökning en HP-dator mikrofon som är att klippa ut


 • De flesta Hewlett-Packard datorsystem kommer med en mikrofon är installerad i datorn. Mikrofonen kan inte spela in ljud av många anledningar som lätt kan fastställas på egen hand utan att bry sig för att kontakta en professionell

  Du behöver:.
  Datorns chassi med inbyggda USB-portar

  .

  Felsökning med Windows

  Om datorn kör antingen Windows Vista eller Windows 7, kan det vara lämpligt att köra Windows Felsökning programmet innan du försöker diagnostisera några ytterligare problem. Klicka på "Start"-menyn, skriv "Felsökning" i sökfältet och välj den från listan. Nästa, välj "Maskinvara och ljud" och välj "Felsöka Ljudinspelning," klicka sedan på "Nästa". Välj den enhet du vill felsöka och klicka på "Nästa".

  Testa datorns mikrofon

  datorns mikrofon är oftast ligger runt toppen av LCD-skärmen eller nära sin botten med hjälp av gångjärn.

  Ställ den bärbara datorns skärm så att mikrofonen är i bästa riktning för att ta emot ljud. Tala direkt i mikrofonen, se till att inte vända bort ansiktet från det medan du talar. Försök att välja en miljö med så lite bakgrundsljud som möjligt för inspelning.

  Om ingen av dessa taktik hjälper, kontrollera din mikrofon inställningar.

  Kontrollera att din mikrofon Inställningar

  Mic Boost är en funktion som kan orsaka buller störa inspelningen. Inaktivera det kan hjälpa dig att se om det orsakar din inspelning problem.

  Högerklicka på "Sound"-ikonen i aktivitetsfältet systemet. En rullgardinsmeny visas. Välj "Inspelning Devices" från denna meny. Välj "mikrofon. "Du bör se en post med angivande av mikrofonen fungerar och visar en meter. Peka på mikrofonen. Om mätaren inte registrera allt om mätaren inte finns där eller om bidraget anger att mikrofonen inte fungerar, följ dessa steg:

  Klicka på "Egenskaper" och sedan hitta Mikrofon fönstret Egenskaper Klicka på "Levels" och se till att mikrofonen är inställd på 100 Klicka på fliken "Avancerat" och kontrollera att alla alternativ är. . markerad. Klicka på "Verkställ" klicka "OK".

  Uppdatera Audio Driver

  Om du har problem med mikrofonen när han talade på ett chattprogram program som Skype eller MSN Messenger kan du behöva uppdatera datorns ljud föraren, som är det program som förklarar för datorn hur man använder olika program. Gå till Hewlett-Packards webbplats för att hitta alla drivrutiner du behöver för din modell av dator (se referenser).


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:hur man förbereder en hårddisk för användning i en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • Hur outplåner jag filer på ett compact flash-enhet?
 • vad är Linksys WRV200?
 • Hur konvertera en windows ttf till Mac
 • hur man berättar SCSI-kabeln
 • hur man skapar en startbar flash-enhet från en CD
 • mini-laptop vs digitala anteckningsblock
 • hur till låsa upp en IBM Thinkpad T60
 • ominstallation av "d" kör på min dator
 • hur man ändrar den interna fläkten för Wii
 • Hur stänger jag av det numeriska tangentbordet alternativet på min gateway laptop?