Dator > hur man ändrar den interna fläkten för Wii

 • hur man ändrar den interna fläkten för Wii


 • Interna fläktar inom elektroniken artiklar slutligen kommer att gå ut efter kontinuerlig användning. Och även om din Wii system kan visas tåliga nog att vara för evigt, kommer dess egen interna fläkten så småningom att behöva bytas ut. Det är viktigt att ha en fungerande intern fläkt för din Wii för att förhindra överhettning-precis som det är med alla datorer

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel
  . Tri-Wing skruvmejsel.
  Skruvmejsel.
  Pincett eller andra bända verktyg.
  Ny Wii interna fläkten eller extern USB-fläkt.

  Demontering Din Wii


  1.
  Kontrollera om din interna fläkten behöver bytas ut i första hand. Lyssna för att se om din fläkt klick, nynnar eller inte kommer alls. Om du märker något av dessa tre scenarier eller har dålig cirkulation i det rum där din Wii är, det är dags att byta den interna fläkten. Du måste noggrant isär Wii att få till det.
  2.
  Ta bort all ström och media kablar från Wii. Stå Wii i upprätt läge så att alla de hamnar som är på topp. Ta bort paneler som täcker de hamnar genom att rotera dem. De bör dyka rätt ut av innehavarna.
  3.
  Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort de tre skruvarna grävt i babords sida. Dessa skruvar är lätt att tappa, så inte tappa bort dem. Skruven närmast framför Wii är längre än de andra två.
  4.
  Pop ut den svarta port. Ta bort fyra skruvar-det finns två Phillips och två Tri-Wing. Vänd Wii och ta bort ytterligare fem skruvarna (en combo av Philips och Tri-Wing) på den sida där batteriet är. Håll alla skruvar på ett ställe där de inte försvinner.
  5.
  Bänd gummit foten på botten av Wii med en skruvmejsel. Ta ut skruven under gummifot med stjärnskruvmejsel. Vrid Wii så att undersidan är vänd uppåt.
  6.
  Ta bort de två locken på den nedre delen, och de två skruvarna under dem. Ytterligare två skruvarna är under de två sista botten gummifötter som också ska tas bort.
  7.
  Dra frontpanelen från framsidan av Wii. Ta bort fronten noga eftersom strömkontakter är där som allvarligt kan skada din Wii system om slet för hårt. Ta bort trådarna strömkontakten från fronten med en pincett eller en skruvmejsel. Ställ fronten åt sidan och vrid Wii horisontellt.
  8.
  Ta det huvudsakliga försäkringsskyddet bort av ditt Wii genom att lyfta upp från baksidan. De inre delarna av Wii utsätts nu och du är redo att byta ut fläkten.

  Byta Fan


  1.
  Leta fläkten på baksidan av Wii. Det är svart och låda formad med fläktbladen synlig. Bänd upp på inkopplad strömkabeln till sin rätt med en skruvmejsel. Var försiktig i att dra ut den eftersom skador kan uppstå om drog på för hårt.
  2.
  Skruva loss de två skruvarna på vänster och höger av fläktens bas som hålls i Wii bas. Skjut ut fläkten och placera den på ditt arbete bord.
  3.
  Repetera alla stegen ovan i omvänd när du köper en ny Wii fläkt och installera det.

  Tips och varningar


 • Efter att din Wii isär, knuff din fläktens blad för att se om de har bara fastnade. Vissa människor möter det här problemet och ta reda på att de inte behöver köpa en ny fläkt trots allt.
 • Det är ofta en utmaning att hitta en lämplig intern fläkt som passar till Wii eller fungerar bra. Frakt kan bli dyrt när få en från utlandet. Många små fläktar köpt i Amerika verkar bränna ut snabbt.
 • allmänhet en liten 40mm x 40mm x 20mm fläkt passar till Wii och kan hittas i de flesta elektronik eller byggvaruhus. Extern USB fläktarna fungerar också bättre än alla andra alternativ utan att behöva plocka isär din Wii igen.

Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man använder en XLR dynamisk mikrofon på en PC

Relaterade artiklar


 • hur man tar bort väggarna i en flash-enhet
 • pausar du en ljudfil med en fotpedal
 • hur du aktiverar maximal dataöverföringshastighet möjligt
 • hur man gör en boot cd för en iMac
 • hur man ändrar en skrivardrivrutin
 • hur man tvinga fram en skiva ur en MacBook
 • hur man väljer dåliga krediter datorprogram finansiering
 • hur man fixar data på en extern hårddisk
 • hur du formaterar en enhet till en dator
 • hur isär en dator