Dator > egenskaper av skrivare

 • egenskaper av skrivare


 • Du behöver:
  XLR till 1/4-tums kabel
  . XLR dynamisk mikrofon.
  1/4-tums till 1/8-tums adapter.
  OR.
  XLR kabel.
  Fristående pre-amp med strömförsörjningen.
  XLR till 1/4-tums kabel.
  1/4-tums till 1/8-tums adapter.
  Batterier.

  datorer levereras med hårdvara och mjukvara. Programvaran består av operativsystemet och de program program du arbetar med, till exempel Microsoft Word. Hårdvaran i själva datorn och dess kringutrustning. En av de mest använda kringutrustning skrivaren. Denna enhet tar datorn data och ger en pappersutskrift. Skrivare varierar i storlek, form och hastighet, men de har vissa saker gemensamt.

  Prata med varandra

  Datorer alla tala om för skrivaren vilken att skriva ut via ett gränssnitt. Dessa gränssnitt vara en kabel ansluten till din dator eller en trådlös anslutning. Skrivaren skriver inte ut på egen hand. Det måste få veta vad ord, bilder, grafik eller illustrationer du vill skriva ut.

  Dots for You

  Du kan hitta tre grundläggande typer av skrivarna på marknaden och de alla använder punkter för att göra dina ord och bilder visas på ditt papper. Nedslagsskrivare som daisy-wheel och matrisskrivare använda mycket små pinnar för att slå igenom en inked band för att bilda punkter. Bläckstråleskrivare spray snabbtorkande bläck prickar på dina papper, medan laserskrivare använder laserteknik för att fixera punkter på dina papper.

  DPI

  Om du berättar för din dator att skriva ut, försöker skrivaren att producera resultatet av vad du har på din bildskärm. Skrivare varierar i kvalitet punkter per tum, eller dpi, att de kan skriva ut. Fler punkter per kvadrattum skrivaren kan producera resultat i en bättre kvalitet på utskriften. En laserskrivare, till exempel Hewlett-Packers LaserJet P1006, kan skriva ut med 600 x 600 DPI eller 360. 000 punkter per kvadrattum.

  Papperskopia

  Alla skrivare behöver något att skriva ut på att ge dig en fysisk kopia av vad du ser på bildskärmen. Papper behov varierar från skrivare till skrivare, och en del skrivare är mer flexibla med vad papper du kan använda i dem. Till exempel kräver en specialitet fotoskrivare, som Canons PIXMA iP100 Mobile Photo Printer, speciellt fotopapper att skriva ut foton.

  Minne

  Vissa skrivare innehåller även minne hårdvara. Nedslagsskrivare, till exempel matrisskrivare, vanligtvis inte har minne, men bläckstråle-och laserskrivare ofta gör. Skrivarens minne används för att lagra utskriftsjobb medan datorn fortsätter att arbeta. En stor buffert eller minnet i en skrivare kan du fortsätta ditt arbete utan att behöva vänta på något att skriva ut.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:Hur konvertera en extern USB-enheten till NTFS

Relaterade artiklar


 • hur man enkelt organisera och spara datafiler
 • hur man gör enkla hårddisk återhämtning hemma
 • Hur USB-enheter fungerar?
 • fördelarna med en LCD-projektor
 • Fakta om ersättning ink jetkassetter
 • förteckning över datoranslutningar
 • hur man undviker skador som negerar data recovery när du förlorat dokument på din dator
 • hur man kommer åt hd via en USB-hubb
 • kan ett xD-minneskort överföras till en annan?
 • hur man ansluter en IDE 2,5 till en bärbar dator