Dator > hur du kopierar en laptop hdd på en hdd skrivbord

 • hur du kopierar en laptop hdd på en hdd skrivbord


 • Om du har en bärbar dator samt ett skrivbord, kommer du ackumulera otvivelaktigt olika uppgifter om var och en av dem. Bärbara datorer är sårbara för skador på grund av sin transportabla natur, och det är klokt att ha data från din bärbara dator hårddisk backas upp på skrivbordet hårddisk. Det finns några sätt att åstadkomma detta, och alla av dem är enkla

  Du behöver:. .
  Inspelningsbara DVD-skivor
  Extern USB-hårddisk.
  USB-minne.

  Överföra data med inspelningsbara DVD-skivor


  1.
  Köpa några inspelningsbara DVD-skivor och rådfråga din bärbara dator i dokumentationen vara säker på att din bärbara CD /DVD-ROM-enhet kan bränna skivor. De flesta inspelningsbara DVD-skivor kan endast ha 4,7 gigabyte (GB) av data, så denna metod bäst om du bara behöver överföra en begränsad mängd data till din dator. Detta kommer också att vara den långsammaste metoden.
  2.
  Placera en tom DVD i CD /DVD-ROM-enhet och vänta på att datorn ska läsa det.
  3 .
  Öppna DVD Maker programmet installerat på din dator. Det särskilda programmet du har beror på märket på din dator och när du köpte den. Ett bra sätt att hitta programmet är att klicka på "Start" knappen i det nedre vänstra hörnet på skrivbordet och sedan leta igenom "Alla program" eller "Program" för att hitta någon med "DVD" i titeln.
  4.
  DVD-maker-program kommer sannolikt att fråga dig om du vill skapat en video, ljud eller data-DVD. Välj "Data".
  5.
  Du kommer att presenteras med ett fönster där för att sätta de data du vill bränna på en skiva. Leta 4,7 GB data du vill föra över och helt enkelt dra och släppa filer till DVD-maker fönster.
  6.
  Leta efter en knapp på din program som säger "Bränn" eller "Record" och klicka på den. Programmet kan fråga dig om du är säker, klicka "Ja". DVD: n kommer nu att brinna och datorn kommer att meddela dig när den är färdig.
  7.
  ta bort den brända DVD från din bärbara dator och lägg den i din stationära CD /DVD-ROM-enhet. Om ingen autorun alternativ kommer upp, öppnar disken genom att vänsterklicka på den i "Den här datorn" eller "datorn" som finns på skrivbordet.
  8.
  Dra datafiler från DVD-fönstret till den mapp där du vill ha dem lagrade på skrivbordet.
  9.
  Upprepa denna process som nödvändigt om du har fler uppgifter att flytta.

  Använda ett minne eller extern hårddisk


  1.
  Köp-minne eller extern hårddisk som du vill använda för att genomföra överföringen. Du kommer att få mycket mer lagringskapacitet per dollar om du köper en extern hårddisk, så basera ditt köpbeslut på hur mycket data du behöver flytta.
  2.
  Anslut USB-minne eller extern hårddisk till en Universal Serial Bus 2. 0 (USB)-porten på din bärbara dator. Ett fönster som representerar den nya enheten skulle komma upp på skärmen. Titta mot botten av fönstret för att se hur mycket ledigt utrymme på enheten har.
  3.
  Hitta de data du vill överföra och dra den till fönstret representerar tummen eller extern hårddisk enheten. Släppa filerna in i fönstret, och uppgifterna kommer att börja kopiera. Kopiera data tar bara några minuter. . Den blir längre ju mer data du har att kopiera
  4
  Koppla ur tummen eller en extern hårddisk från en bärbar dator och in den i en USB-port på din stationära dator. Ett fönster som representerar enheten skulle komma upp på skärmen. I detta fönster ska du se vad du kopierade från din bärbara dator.
  5.
  Dra och släpp filer från tummen eller hårddisk fönster till den mapp där du vill lagra data på skrivbordet. Ge tid för dataöverföringen uppstå.


Previous:Windows 7-kompatibel dockningsstationer Next:hur man använder en MacBook kamera för bilder

Relaterade artiklar


 • hur du säkerhetskopiera Word-filer på en flash-enhet
 • Hur konvertera en linje utgång till RCA utan en konverterare
 • vad är en primär IDE-kanal
 • Definitionen av en dator kiosk
 • hur man fixar en bläckpatron
 • typer av förläng-platser
 • random access memory typer
 • hur man reda på vilken typ av RAM min dator för att uppgradera
 • hur man ansluter en iMac i en PS3
 • hur du tar bort en användare från en Windows XP-domän