Dator > hur isär en Sony laptop

 • hur isär en Sony laptop


 • Det finns många skäl att ta isär en Sony laptop. Du kan behöva byta maskinvaruenheter såsom, ett tangentbord, hårddisk eller grafikkort. Eller kan du bara nyfiken på vad insidan av din Sony laptop ser ut. I varje fall nedmontering din bärbara dator är inte så svårt som det ser ut. Allt du behöver är några grundläggande verktyg och rätt undervisning. Du kommer snabbt att upptäcka att demontera din bärbara dator är relativt lätt om du vet vad du gör

  Du behöver:. .
  Phillips skruvmejsel
  Skruvmejsel.


  1.
  Koppla ur strömkabeln, batteriet och all kringutrustning, och sedan vänta 10 till 15 minuter före demontering den bärbara datorn. Det är aldrig säkert att demontera en laptop eller någon elektrisk apparat när den är ansluten till en strömkälla.
  2.
  Placera den bärbara datorn nedåt, och sedan ta bort enstaka Phillips skruven som fäster hårddisk luckan på plats. Hårddisken luckan är placerad på det nedre vänstra hörnet. Ställ hårddisken locket och skruva åt sidan.
  3.
  Ta bort den inre krysskruven säkra panelen minnet, och sedan ta bort panelen minnet. Luckan för minnet ligger precis till höger om hårddisken locket. Ta bort både RAM-moduler och placera dem försiktigt åt sidan.
  4.
  Avlägsna de tre skruvarna säkra hårddisken på plats. Skjut hårddisk till vänster, koppla bort hårddisken från moderkortet och sedan ta bort hårddisken från den bärbara datorn ram och ställ den försiktigt åt sidan.
  5.
  Bort de två Phillips skruvarna till DVD-enheten på plats. Dra DVD kör försiktigt ur den bärbara datorn ram och ställ den åt sidan. Ta sedan bort de återstående skruvarna från datorns undersida.
  6.
  Lossa de tre spärrarna i batterifacket. Tryck ner på dem med en liten skruvmejsel. Då låser försiktigt de två spärrarna i DVD-enheten facket. Dessa lås kan lätt bryta så var noga med att inte alltför mycket kraft när låsa upp dem.
  7.
  Använd en liten skruvmejsel för att försiktigt bända upp tangentbordet bezel. Tangentbordet bezel ligger mellan tangentbordet och den bärbara datorns skärm. Ställ tangentbordet bezel åt sidan.
  8.
  Bort de två svarta Phillips skruvarna till tangentbordet på plats.
  9.
  Lyft tangentbordet ut av den bärbara datorn ram, och sedan placera den upp och ner över handledsstödet och styrplattan. Tangentbordet ansluts till logikkortet av en stor bandkabel. Ta bort det genomskinliga tejpen från kontakten skjut låset på tangentbordet kontakten till vänster med nageln. Använd inte en skruvmejsel för att göra detta. Om du bryter kontakten måste du byta hela logikkortet.
  10.
  Koppla ur LCD-skärm och trådlösa kablar kort från moderkortet och sedan flytta dem ur vägen.
  11.
  Ta bort de sex skruvarna säkra displayen gångjärn på plats, och lyft sedan displayen från den bärbara datorn ram och den försiktigt åt sidan.
  12.
  Vänd laptop ramen upp och ned och ta bort botten hölje och ställ den åt sidan.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur man hittar nätet nyckel för en Linksys-router

Relaterade artiklar


 • hur man konfigurerar en miniPCI trådlöst kort på en bärbar dator
 • hur man installerar en mac os på en G4
 • hur du skannar ett formulär i ett dokument
 • uppladdningsbart batteri typer
 • hur man startar upp en dv4000 från en USB
 • Averatec anteckningsbok uppstart problem med batteri
 • hur man klona en sol hårddisk till skiva
 • hur man ändrar från FAT32 till NTFS i Windows Vista för en bärbar hårddisk
 • hur du justerar utskriftskvaliteten på en HP Laser Jet 8100 dn
 • Hur lägger jag till en Dell-skrivare utan en skiva?