Dator > Dell Dimension utbyte av systemet batteri

 • Dell Dimension utbyte av systemet batteri


 • Ett av tecknen på en felaktig Dell Dimension-system batteri är ett felaktigt datum och tid på datorns klocka. Klockan får behålla sin tid så länge datorn är påslagen. När du stänger av systemet, standardinställningar tillbaka klockan till "12:00". System batterier, liksom andra batterier, så småningom dör och måste ersättas. Batteriet ligger på moderkortet av din Dell Dimension stationär dator

  Förbereder att ersätta systemet batteri

  Starta om datorn. Tryck på "F2" funktionsknapp på Dell Dimension tangentbordet för att ange datorns setup. Skriv ner inställningar och värden på datorns inställningarna. Du måste ange värdena när du byter datorns batteri. Välj "Exit" för att stänga installationsprogrammet. Spara inte några ändringar när du uppmanas spara. Stäng av datorn och koppla ur nätsladden och andra kablar hårdvara ansluten till systemet. Placera din dator nytt batteri och en liten platt blad plastskruvmejsel bredvid datorn så att du inte behöver jaga efter dem.

  Öppna Dell Dimension dator

  Lägg datorn på sidan. Du kommer att se en pil på botten av systemets fall. Placera datorn så att pilen pekar uppåt och baksidan av datorn är vänd mot dig. Tryck på spärrarna på höger och vänster sida av fallet. Håll den nedre delen av datorn och höja täcka upp.

  Byta System batteri

  Leta systemet batteriet bredvid PCI-kortets kontakter på höger sida av datorns moderkort. Använd en liten platt blad plastskruvmejsel att sakta och försiktigt bända upp batteriet ur sockeln. Rör inte moderkortet eller några kablar runt batteriet. När batteriet är upprätt, använda fingrarna för att ta bort batteriet. Sätt i det nya batteriet i sockeln med symbolen "+" vänd uppåt. Snap batteriet på plats med fingret.

  Utgående Dell Dimension mål och start System

  Ordna några lösa sladdar i datorns hölje så att kablarna inte är i vägen för målet dörr. Tryck fall ner på båda sidorna tills du hör det gäller klick och lås. Anslut någon hårdvara kablar till baksidan av Dell Dimension. Kontrollera att nätverkskabeln, om de används, är ansluten till routern eller modemet först sedan ansluta den till datorn så kommer systemet att känna igen nätverksanslutningen.

  Slå på datorn. Tryck på "F2" När Dell-logotypen visas att komma in i datorns setup. Ange informationen du registreras i avsnitt 1. Spara ändringarna när du uppmanas att spara. Datorn kommer att starta och starta upp i Windows-operativsystemet.


Previous:nothing Next:Hur får jag en hög port Speed USB?

Relaterade artiklar


 • hur du säkerhetskopierar din dator filer innan en datorkrasch
 • hur man bränner iso-talet till en flash-enhet
 • hur gör jag sänka det fysiska minnet av min dator?
 • Felsökning Lexar hoppa enheter
 • hur reparera Canon skrivare
 • hur man får till det trådlösa nätverkskortet inställningen på Xbox 360
 • Hur identifiera en ljud-drivrutin
 • hur man fixar en Mac G3 som inte kommer att starta
 • hur man identifierar mitt moderkort
 • hur man byter strömförsörjningen i en Dell Dimension 8400