Dator > hur du säkerhetskopierar din dator filer innan en datorkrasch

 • hur du säkerhetskopierar din dator filer innan en datorkrasch


 • Jag aldrig tänkt på att säkerhetskopiera mina filer till min dator fick ett virus och jag kunde inte använda den. Botten upp alla mina filer var plötsligt väldigt viktigt eftersom jag inte vill förlora alla mina uppgifter och information som jag lagrat på min dator.
  Säkerhetskopiera dina datafiler är viktigt att hålla dina filer ifall datorn kraschar misslyckas hårddisk plötsligt eller din dator får ett virus från Internet.
  Så här kommer jag att visa dig hur du kan säkerhetskopiera dina personliga filer i fall någon av ovanstående händer eller bara i fall att.

  Du behöver:
  bärbar lagringsenhet /extern hårddisk
  . flashdrive.
  CD-Rs/RWs.
  DVD-R/RW-.


  1.
  Skaffa en extern lagringsenhet, du kan gå till Best Buy och köpa en extern lagringsenhet för ca $ 80 dollar. Sedan kan du överföra alla dina filer från din hårddisk C till denna bärbara extern lagringsenhet. Ju mer lagringsutrymme har det i GB, desto bättre.
  2.
  Du kan använda en flashdrive enheten för att lagra och transportera filer från en dator till en annan dator. Den flash-enhet Enheten kan lagra endast ca 10-12 GB och om du har fler filer än så, du kan behöva en större lagringsenhet som den som anges i steg 1. Men flash-enhet kan vara bra att överföra bilder, MP3-filer, Word-dokument, pdf-filer och andra filer från en dator till en annan.
  3.
  Spara dina filer på en CD-CD- R betyder kompakt disk inspelningsfunktion, vilket innebär att du kan bara spela in information till den men du kan inte ändra det. Så kan du lagra alla dina favoritfoton på en CDR, till exempel. CD-RW står för CD-skiva återskrivningsbar, vilket innebär att du kan inte bara lagra data och filer på skivan, men du kan även ta bort och ändra dessa data på denna CD-RW och sätta olika filer på den senare.

  4.
  GÖRA EN DVD-R/RW- du kan skapa dina egna videor och presentationer på en DVD-R skiva. Du måste ha ett program om att göra det, som Nero eller något annat program som låter dig spela in, redigera och bränna DVD-skivor.
  5.
  Även du kan spara dina filer på INTERNET-till exempel vissa webbplatser låter dig ladda upp dina bilder: www. photobucket. com, kan andra webbplatser kan du lagra andra dokument, till exempel i GMail du kan ladda upp filer eller dokument till Internet där de kommer att lagras för dig. Nu kan du ladda upp alla dina filer till Gmail utan att omvandla dem till Google Dokument!
  Då kan du komma åt dessa filer som lagras på Internet var som helst i världen om du har en dator och internetuppkoppling.

  tips och varningar


 • Säkerhetskopiera alla dina filer i förväg innan en större katastrof strejker och du förlorar alla dina viktiga data och filer. Gör det innan datorn kraschar, misslyckas hårddisk eller något annat oväntat händer.
 • Tänk på att mycket av den sociala nätverkssajter har virus och om du klickar på en länk eller e-postlänk datorn kan få ett virus
 • Akta er för detta säkerhetsverktyg program som säger att din dator är infekterad och sedan ber din för ditt kreditkortsnummer-detta är acually en skadlig programvara, en virus-Trjan häst mer exakt som tryng att lura dig att klicka på den och sedan ber dig om du info om kreditkort. Detta är hur min dator blev smittad förra gången med ett virus och jag var tvungen att ta den till Geek Squad för att fixa det.

Previous:nothing Next:hur man kan spara batteri på din Mac

Relaterade artiklar


 • hur man byter toner i en Xerox Phaser 6120
 • hur man installerar dell minne
 • hur man byter DVD på en Compaq nx9010
 • Hur lägger jag till en Dell-skrivare utan skiva?
 • hur man fixar ekot ljud på en dator
 • hur man får Logitech Cordless optiska MouseMan programvara som fungerar på Vista
 • hur man får till det trådlösa nätverkskortet inställningen på Xbox 360
 • hur man byter strömförsörjningen i en Dell Dimension 8400
 • hur du kör cd-programvaran på en netbook
 • hur du fyller OEM drivrutiner från ett USB-minne