Dator > den bästa hårddiskar för bärbara datorer

 • den bästa hårddiskar för bärbara datorer


 • Speed eller kapacitet? Intern eller extern? Många hårddisk faktorer är värt att överväga när du handlar för nya förvaring för din bärbara dator. De viktigaste faktorerna är de som du kontroll: Hur du använder din bärbara dator på en dag till dag? Vilka är dina behov? Vilka är dina önskemål?

  Hitachi Travelstar 7K500

  Hitachis Travelstar raden av bärbara hårddiskar är ett utmärkt val om du letar efter en traditionell 2. 5 "intern hårddisk till din bärbara dator. Top-of-the-line 7K500 modellen exemplifierar all anledning allvarliga dator-användare älskar Travelstar enheter. I head-to-head jämförelser, utklassade Hitachi Travelstar 7K500 Western Digital Scorpio i varje fas . Kanske mest imponerande, ger Hitachi Travelstar 7K500 du en jättestor 500GB lagringsutrymme för mindre än $ 100 helt nya.

  Om din huvudsakliga hårddisken inte fungerar och du letar efter en traditionell, intern ersättning Fyrhjulsdriften gör Hitachi Travelstar 7K500 en utmärkt kandidat.

  Kingston SSDNow V +

  Om du vill uppgradera till en toppmodern Solid-State Drive (SSD), kolla Kingstons V + serie "SSDNow"-enheter. De varierar i kapacitet från att 64GB 256GB, och varierar i pris från omkring $ 150 till $ 750. Du betalar betydligt mer per gigabyte än du skulle med en traditionell bärbar dator ATA disk, men SSDs är betydligt snabbare och mer stabil. (Mindre SSD-enheter på 4 till 16GB är vad du vanligtvis hittar i rese-vänlig netbooks och mini-laptops. )

  Om namnet Kingston låter bekant är det för att de gör många bästsäljande minnen och minneskort. Om du använder datorer och kringutrustning på en daglig basis, är chansen att du äger minst ett Kingston produkt redan. Och chansen att du inte har behövt byta ut det än. Kingstons SSD är byggda med samma höga krav på hållbarhet och användbarhet.

  Kingston SSDNow V +-enheter är att föredra framför många andra märken, eftersom de erbjuder TRIM stöd out-of-the-box. (TRIM är en teknik som gör att du kan skriva till tidigare använda diskutrymme utan att vänta på hårdvara för att radera det först. Detta ökar prestanda SSD-enheter. )

  LaCie d2 Quadra

  Om din sökning är för en extern hårddisk (en andra hårddisk som du ansluter till din bärbara dator via USB-kabel) sedan top-of -the-line är LaCie d2 Quadra. Det är extremt användarvänlig, erbjuder äkta plug-and-play support på både Mac och PC. Och det kan anslutas till din bärbara dator via USB, FireWire (alla standarder) och eSATA bör innebär att resistensen inte vara en fråga för alla bärbara datorer byggda på detta millennium. 500 GB säljs för mindre än $ 150 -. Inte en mind-blowing priset, men mycket rättvis i den en gång overpriced värld av externa hårddiskar

  Om du letar efter en "bang-for-the -buck "extern hårddisk alternativ, kolla Seagates FreeAgent-serien-inte lika snabbt eller funktionsrika som LaCie produkten, men pålitlig och något billigare per gigabyte. Om du behöver något som är resistenta mot eld och vatten, prova ioSafe Solo.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:Skillnaden mellan ATA och SATA-hårddiskar

Relaterade artiklar


 • Behöver du installera skrivardrivrutiner för att se en trådlös skrivare?
 • hur man gör en setup disk från en återställningspartition
 • hur du skannar ett dokument med vista & en HP skanner
 • Hur konvertera USB till en Bluetooth-skrivare
 • hur korrekt hantera RAM
 • hur man rengör skrivhuvudet i en kanon S520 skrivare
 • hur du ansluter en HP Laser Jet skrivare 4200 med en USB-kabel
 • hur man kan återställa en Dell-dator till tillverkaren inställningar
 • USB-minne vs hårddisk lagring
 • instruktioner om hur man installerar en Intel Q9550 cpu