Dator > Hur överför jag gammal information från en gammal dator till en ny dator?

 • Hur överför jag gammal information från en gammal dator till en ny dator?


 • Byte från en gamla till en ny dator kommer att innebära en förskjutning av några av dina gamla filer-som dina e-postmeddelanden, viktiga dokument och nedladdning av musik-till en ny hårddisk. Du använder en lagringsenhet, såsom en USB-minnesenhet, för att sända över små filer på 4,8 Gbit /s eller mindre. Det, eller i händelse av att uppgifterna blir för stora, behöver du nätverk gamla datorn med den nya med hjälp av en fil-överföring guiden

  Du behöver:. .
  USB-lagringsenhet
  Nätverkskabeln.

  Med USB


  1.
  Se om ditt nya och gamla datorer båda har en USB-uttag, som är en liten rektangulär sätter vanligtvis finns i fram-eller baksidan av en stationär dator, eller på endera sidan av en bärbar dator. Öppna locket på din dator handbok för hjälp med att hitta din USB uttag.
  2.
  Anslut en höghastighets-USB-minne i USB-uttaget på din gamla dator för att överföra mindre filer under 1 GB av minnet lagringskapacitet. Denna dataöverföring är väl lämpad för Word-filer och MP3-filer-särskilt om du har ett utvalt antal filer du vill överföra till den nya datorn.
  3.
  Hitta din USB-lagringsenhet på datorn nätverket och öppna den. Du kommer förmodligen hitta det i "Den här datorn. " Dubbelklicka på USB-ikonen lagringsenhet och öppna det här programmet.
  4.
  Dra och släpp eller kopiera välja filer och placera dem här. Detta är praktiskt eftersom du kan se vilka filer som har överförts till lagringsenhet -. . Oftast med filnamnet och beskrivningen i takt

  med nätverk


  1
  Nätverk din gamla dator till den nya datorn för att importera större filer-särskilt när det gäller med flera gigabyte, såsom massa fotografiska filer och nedladdning av musik. Denna stora filöverföring är mest tillförlitlig med en "filer och överföra Wizard" för att skapa en säkerhetskopia av dina filer och skicka dem till en ny dator.
  2.
  Sätt i nätverkskabeln i din seriella portar. De flesta datorer använder en nio-pinnars seriell port där du kan ansluta en "null modem kabel" i uttaget. Mac-datorer kräver en Firewire som en Ethernet-kabel. Se till att din kabel är rätt för din dator och tillräckligt länge för att ansluta både dator hamnar. Du datorer ska automatiskt upptäcka och konfigurera portarna härifrån.
  3.
  Starta Överför filer och inställningar guiden på din nya dator. De flesta datorer kan du konfigurera guiden genom att klicka "Start", "Alla program", "Tillbehör", "System Tools" och "Överför filer och inställningar guiden. " Gör samma sak på den gamla datorn.
  4.
  Använd "Migration Assistant" om du överför filer från en gammal Mac till en ny Mac. Ställ in Migration Assistant genom att klicka på "Applications", "Utilities" och "Migration Assistant". Följ steg-för-steg-anvisningar därifrån.
  5.
  Slutför inställningen riktningarna. I slutändan kommer denna process att ge dig en chans att välja vilka filer du vill överföra, även föra över specifika inställningar, dokument och program. Båda filöverföring guider brukar plocka upp allt. Om guiden inte, rädda de återstående filerna till din USB-lagringsenhet.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:biometriska tekniker för autentisering

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter en HP Pavilion till TV: n
 • hur man förutsäga inverter fel
 • hur man öppnar en Medion bärbar dator
 • hur man kan återställa cds för HP Pavilion 551w
 • Hur kan jag lagra konverterade videofiler utan hårddisk utrymme?
 • felsökning en Hewlett packard maskin fax
 • hur man skapar en bootbar enhet xp flash
 • Hur konvertera wma till mp3 på iTunes på en Mac
 • hur man bränner en cd-avbildning till en USB-
 • hur man gör en setup disk från en återställningspartition