Dator > Behöver du installera skrivardrivrutiner för att se en trådlös skrivare?

 • Behöver du installera skrivardrivrutiner för att se en trådlös skrivare?


 • Trådlös utskrift har gått från sin "geek chic" status till en mainstream sätt att göra saker och ting lättare och billigare. Istället för att lägga ytterligare pengar på en andra skrivare eller en dyr "nätverksskrivare", en trådlös skrivare kan flera användare i nätverket kan skriva ut på en skrivare. Det kan du också placera skrivaren i ett bra läge, inte nödvändigtvis ansluten till en dator eller ett nätverk jack

  Kontrollera Trådlöst nätverk

  Det första kravet för att lägga till en trådlös skrivare till nätverket är att bekräfta att skrivaren är inom räckhåll för routern. Om möjligt, placera en bärbar dator med trådlösa funktioner i det utrymme där du vill sätta skrivaren och kontrollera signalstyrkan. Du måste även kontrollera din router för att se hur ditt nätverk är konfigurerat. Om det distribuerar IP-nummer, dess IP-nummer, alla lösenord och andra viktiga inställningar (nätmask, DNS-server)

  konfigurering av skrivarens nätverksinställningar

  Använda "Konfigurera" eller "Set Up"-funktion på skrivaren, bläddra igenom inställningarna för skrivaren tills du kommer till nätverksinstallationen rutan. Alla trådlösa skrivare kan du använda en kombination av nummer och piltangenterna för att konfigurera inställningarna. Du får en bekräftelse när skrivaren är ansluten till nätverket.

  Installera drivrutiner på datorn

  Varje dator som kommer att utnyttja skrivaren måste ha lämpliga skriva drivrutiner installerade. Varje skrivare levereras med en kopia av sina förare på CD, men du kan ladda ner de senaste drivrutinerna från tillverkarens webbplats

  lägga till skrivare i Windows

  Dubbelklicka på installationsprogrammet -. På CD eller från den nedladdade fil-för att installera drivrutinerna på datorn. De flesta skrivardrivrutiner automatisk körning när du dubbelklickar på ikonen. Den automatisk körning funktionen kör en installationsguide, där standard val är oftast de bästa inställningarna. När installationen är klar klickar du på "Start" och välj "Kontrollpanelen". Välj "Skrivare och fax" för att bekräfta din skrivare finns med i val. Om inte, klicka på "Lägg till skrivare" och följ guiden.

  Lägga till skrivare på Mac

  Ett inslag i OS X är ett antal förinstallerade skrivardrivrutiner. Välj "Systeminställningar" från under äpple i det övre vänstra hörnet av skärmen, och klicka på "Skrivare och fax" ikonen. Om din skrivare inte finns med i listan, och därefter installera drivrutinerna. Dubbelklicka på ikonen "Installer på CD eller från den hämtade filen. När det är klart, öppna "Skrivare och fax" igen för att lägga till skrivaren genom att klicka på knappen "+" under listan för att lägga till den.


Previous:nothing Next:Hur man laddar ner en FireWire-video via USB

Relaterade artiklar


 • hur man borra & fylla en tonerkassett
 • hur du ändrar wifi-kort på en dv5
 • hur man gör en enhet startbar
 • steg-för-steg-instruktioner för laptop stativ
 • hur man uppgraderar en 450 watts leverans datorkraft
 • hur du överför data från en iMac till en MacBook Pro
 • hur man uppgraderar en processor för en Dell D600
 • dator tricks & munkavlar
 • Hur man spelar 5.1 surround med Mac mini
 • hur man blandar låtar tillsammans på en CD