Dator > Hur bestämmer jag på en bärbar dator?

 • Hur bestämmer jag på en bärbar dator?


 • Eftersom även de billigaste bärbara datorn kommer du tillbaka minst $ 250 till $ 300 när helt nya, välja vilken enhet du vill ha är inte ett beslut som bör göras lätt. Du kommer att bli att köpa något som i teorin borde senaste du tre till fyra år innan du behöver uppgradera till en bättre modell. För att korrekt avgöra om en bärbar dator måste du överväga ett antal faktorer, inklusive vad du kommer att använda den bärbara datorn för, din prisklass och hur många av extramaterial du är villig att offra för att hålla sig inom din prisklass.
  1.
  Bestäm din ideala laptop storlek. Om du ska att bära din bärbara dator med dig hela dagen, får en full storlek enhet vara för tunga eller stora för att du bekvämt kan resa med. Flera företag göra en serie netbook datorer som är utformade för att vara fysiskt mindre och lättare än sin fulla storlek motsvarigheter. Om portabilitet är din viktigaste frågan, anser en netbook.
  2.
  Lista exakt hur du ska använda din bärbara dator. Om du bara behöver något som du kan använda för att skicka e-post och bläddra på webbsidor behöver du inte spendera $ 1000 eller mer på en top-of-the-line maskin. Något litet som de nämnda netbooks för ca $ 300 kommer att vara mer än bra. Men om du behöver göra en hel del videoredigering eller videospel spela behöver du något med en snabb processor och mycket RAM. Också överväga lagringskapacitet-om du behåller all din musik och filmer på datorn behöver du gott om hårddiskutrymme.
  3.
  Välj om du är mer bekväm med Windows eller Mac. Bärbara datorer som kör Windows operativsystem är utformade för att vara användarvänlig och kommer att köra alla program du behöver det, men kommer i slutändan vara mindre stabila och mer mottagliga för Internet virus. Bärbara Mac-datorer är mycket mer stabila och har en kraftigt minskad risk virus, men detta kommer vid ett betydligt högre pris.
  4.
  Bestäm en budget för ditt inköp. Om du har bara råd att spendera $ 400 på en bärbar dator kommer du inte att kunna köpa en top-of-the-line maskin. Istället tittar på nybörjar enheter. Dessa enheter kommer att ha färre funktioner än de i de $ 1000 prisklass, men om du inte behöver mycket ström de kommer att få jobbet gjort för det pris som du är beredd att betala.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:DSL-filter problem

Relaterade artiklar


 • hur man raderar en hårddisk i DOS
 • hur man installerar en ny hårddisk till en Dell Dimension 8300
 • Hur du ser på filmer på en dator genom att köra en kabel från datorn till TV
 • hur du uppgraderar hårddisk i en X60
 • hur man berättar hur mycket ledigt utrymme som finns kvar på en compter hårddisk
 • Hur konvertera en laptop skärm till en fristående skärm
 • Hur rengör jag insidan av min Dell Dimension 3000?
 • hur reparera en inspelningsbar & återskrivbar cd-enhet
 • hur man installerar ett modem utan en cd-rom på en Acer dator
 • hur man öppnar Exchange Management Console