Dator > hur man fyller deskjet bläckpatroner

  • hur man fyller deskjet bläckpatroner


  • Påfyllning av bläckpatroner av en HP Desket bläckstråleskrivare har två huvudsyften. Den mest omedelbara syftet för de flesta företag eller enskilda är att spara pengar. Istället för att spendera någonstans mellan $ 20 och $ 50 för varje utbytespatron för Deskjet, kan en patron fyllas för hälften, eller ibland till och med en tredjedel av den kostnaden. Det andra huvudsakliga syftet är att eliminera slöseri med regelbundet kasta patroner bort, vilket är bra för miljön

    Du behöver:.
    Töm Deskjet bläckpatron.


    1.
    Hämta HP Deskjet bläckpatron refill kit gjord speciellt för din modell av patron. De flesta patronpåfyllning kit är samma, men vissa gör skiljer sig något. Korrekt patron refill kit levereras med allt du behöver för att fylla på din HP Deskjet, inklusive bläck, spruta och kanyl och en kick fyll bifogad fil.
    2.
    Fylla patronen som snart det börjar ta slut på bläck. En tom patron torkar ibland ut och träskor, gör en påfyllning mindre framgångsrika.
    3.
    Stick in nålen i hålet på sprutan, skjuta in den i sprutan tills det är ordentligt fastsatt. Placera spetsen på nålen i bläcket burken och dra tillbaka kolven på sprutan för att fylla sprutan röret med bläck. Fyll sprutan röret tills den är fylld till 25 cc markeringen.
    4.
    Ta ut nålen på sprutan. Twist den mindre änden av snap fyll bilaga i ändan av sprutan för att låsa den på plats.
    5.
    Stäng av HP Deskjet bläckpatron upp och ner på en täckt yta och Sätt in snap fyll infästning i hålet på undersidan av HP Deskjet patronen. Tryck på kolven för att injicera bläcket i patronen. Om bläck sprayer tillbaka på dig, dra tillbaka kolven något och sedan tryck kolven framåt igen tills den är tom.
    6.
    Dra tillbaka kolven tills du har ritat tillbaka till nivå med 10cc på tuben. Ingen bläck bör återgå till kolven, men luften ska tas bort från Deskjet patronen, vilket skapar en tätning för att hålla bläcket från att droppa.
    7.
    Ta bort snapin fill bifogad fil från hålet på Deskjet kassetten och vrid patronen över på den täckta ytan så att fylla hålet är på botten. Låt patronen sitta i fem minuter eller så för att säkerställa att det inte kopplar innan det återsänds till din Deskjet-skrivare. Om kassetten visar tecken på läckage, sätter snäpp fyller bilagan igen och dra tillbaka kolven för att avlägsna mer luft.
    8.
    Torka av skrivhuvudet bort försiktigt med en pappershanddukar för att rengöra den när patronen har slutat läcka. Återgå cylinderampullen till den Desktjet skrivaren.

    Tips och varningar


  • HP Deskjet bläckpatron kit påfyllning är tillgängliga via online-leverantörer som bläckbehållare och skrivare bensinstation. (Se Resurser. )
  • att fylla ditt Deskjet's bläckpatron så fort det blir lite bläck, det är en bra idé att hålla ett bläck Refill kit på sidan.

Previous:nothing Next:Hur lägger jag till en Dell-skrivare utan skiva?





Relaterade artiklar


  • flash-enhet tips & tricks
  • hur reparera Canon skrivare
  • hur man byter minne i en Dell Latitude
  • hur du permanent radera filer på en dators hårddisk
  • hur du lägger till RAM eller minne
  • hur kopiera till en Maxtor extern hårddisk när det är plötsligt väldigt långsam
  • Hur konvertera köra från NTFS
  • Hur man laddar ner spel till en ipaq
  • hur man byter toner i en Xerox Phaser 6120
  • hur man kan återställa programvaran på en HP-dator till den ursprungliga konfigurationen