Dator > DSL-filter problem

 • DSL-filter problem


 • Ett DSL-filter är en liten del av utrustningen som används för att minska buller telefonlinje när du använder en DSL för att ansluta till Internet. Denna enhet har 2 RJ11-anslutningar, en manlig anslutning på ena änden och en hona på den andra. De flesta av dagens DSL-användare kan ansluta ena änden av filtret i deras väggen och den andra till kabeln som leder till sin telefon och filtret installationen är klar. Andra kan stöta på vissa problem

  Du behöver:. .
  Skrivare
  Papper.
  Dator.

  Telefonlinjer som behöver Filter

  En av de vanligaste misstagen när du installerar DSL-filter på egen hand är att sätta ett filter på telefonlinjen som leder till DSL . Detta kommer inte bara kommer att leda till minskad DSL hastighet och dålig telefonsamtal kvalitet, men det kan även hindra dig från att ansluta till Internet helt och hållet. DSL-filter bara behövs bara telefonlinjer som leder till andra enheter som telefoner, telefonsvarare och faxar.

  DSL Filter och alarmsystem

  Andra DSL-filter problem uppstår när du försöker använda ett DSL-och alarmsystem i samma hem. En specialitet DSL-filter behövs eftersom larmsystem använder RJ-31x anslutningar. De flesta proffs föredrar att använda en splitter i motsats till ett DSL-filter i det här fallet, även om vissa filter är kompatibla med den här typen av anslutning.

  Grundläggande felsökning

  Om du inte kan få DSL-filter för att arbeta med ditt system, eller i händelse av att din DSL slutar fungera kan du behöva att felsöka filter. Det är inte mycket du kan göra här, eftersom dessa är ganska enkla medel, men det finns några faktorer som du kan dubbelkolla.

  Se först till att det finns ett DSL-filter installeras på varje rad som används i huset. Detta inkluderar alla telefoner, telefonsvarare och faxar. Undantaget från detta är naturligtvis den telefonlinje som ansluter till DSL själv, som alltid bör förbli ofiltrerade.

  snäva in Problem

  Om alla dina filter är på plats, prova att koppla ur en eller två från väggen för att begränsa problemet. Om detta inte fungerar, försök med nya eller olika filter på din utrustning. Slutligen ansluter du DSL i en annan (ofiltrerad) linje att se om detta smalnar ner problemet.

  Använder ett DSL-splitter i stället

  Din sista alternativet skulle vara att avstå från din DSL-filter helt och hållet i utbyte mot en DSL splitter . Nackdelen med detta är att en tekniker måste komma till ditt hus för att installera splitter, som skiljer din befintliga telefonlinje i två enskilda rader, en för telefonen och en för DSL.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:Skillnaderna mellan en DVD + R & DVD + RW

Relaterade artiklar


 • hur du lägger till minne till en iMac G5
 • hur man kan kontrollera grafikkortet i din bärbara dator
 • hur man identifierar minnen
 • hur man återställer fylla nivå för en HP 92 bläckpatron
 • minne återhämtning verktyg
 • hur du ansluter en skrivare med en korsad kabel
 • Hur stänger jag av pip på min Dell bildskärm?
 • hur du installerar en Hitachi Deskstar hårddisk med en I / O-enhet magiska låda
 • Hur fyller jag en färgpatronen på en HP 5610?
 • hur man bränner en cd-avbildning till en USB-