Dator > Hur konvertera till wmv med iSquint

 • Hur konvertera till wmv med iSquint


 • iSquint är en video konverteringsprogram utformad för att användas på Macintosh-datorer. Det ger nybörjare med ett lättanvänt gränssnitt för att konvertera videofiler i olika format till optimerade videofiler som kan användas på bärbara musikspelare och andra mobila enheter. Den iSquint-made video fil kan sedan konverteras till Windows Media Video (WMV) format för användning på Windows-baserade video-spelare och musikspelare tillsammans med Mac-baserade QuickTime Pro videoredigeringsprogram

  Du behöver:.
  Macintosh-dator med Internetuppkoppling.


  1.
  Ladda ner och installera den kostnadsfria iSquint program till Mac hårddisk. Klicka på "iSquint"-ikonen för att köra programmet när installationen är klar.
  2.
  Dra en videofil i mitten kolumnen i iSquint programmet. Klicka på "Optimera för iPod" längst upp i iSquint programmet. Flytta "Kvalitet" reglaget hela vägen till höger. Klicka på "H. 264-kodning" kryssrutan på framsidan av iSquint programmet. Avmarkera "Lägg till iTunes" kryssrutan på framsidan av iSquint programmet.
  3.
  Tryck på "Start"-knappen i det nedre högra hörnet av iSquint programmet. Vänta som videofilen omvandlas till en optimerad video fil för användning på mobila spelare och sparas till Mac hårddisk. Avsluta iSquint när den optimerade videofilen har sparats till Mac hårddisk.
  4.
  Ladda ner och installera Mac-versionen av den kostnadsfria QuickTime Player till Mac. (Se Resurser 2) Köp QuickTime Pro-registreringskod. Kör Quicktime Player och väljer "Registrering" från rullgardinsmenyn under "Fil. "Ange registreringskoden i" Registrerad till "kolumn i fönstret som visas. Skriv in ditt namn i" Registrerad till "kolumn. Stäng fönstret genom att klicka på den röda knappen i det övre vänstra hörnet av fönstret. Tryck på" Kommando + Q "för att avsluta det QuickTime Player som nu ändrats till QuickTime Pro.
  5.
  Klicka på" QuickTime "ikonen för att köra QuickTime Pro. Dra optimerade videofil till QuickTime Pro symbolen i Dock som finns antingen längst ner eller till vänster på skärmen.
  6.
  Gå till "File" och välj "Export" från rullgardinsmenyn. Välj "Film till Windows Media" från rullgardinsmenyn bredvid "Export" i fönstret som visas. Namn videofilen som håller på att omvandlas till en WMV-fil i det öppna kolumnen längst upp märkt "WMV Optimerad Fil. "
  7.
  Välj "One Pass CBR, 800 kbps, 6 : 9 "från rullgardinsmenyn under etiketten" Film till Windows Media ". Klicka på knappen "Spara" i nedre högra hörnet av fönstret för att stänga den och spara WMV videofiler som konverterats från ett optimerat videofil som iSquint. Avsluta QuickTime Pro När filen har sparats.

  Tips och varningar


 • Försök inte och konvertera kopieringsskyddade videofiler eftersom de inte kommer att arbeta med iSquint .
 • En uppdatering av Mac OS X operativsystem kan göra iSquint oanvändbart eftersom det inte längre stöds av utvecklare.

Previous:hur man skapar usb startdiskett i Vista Next:hur räntan skrivare

Relaterade artiklar


 • hur man byter CMOS-batteriet i en IBM Thinkpad i Series Laptop
 • hur man läser Packard Bell filer ordbehandlare
 • vad är några typer av löstagbara lagringsenheter?
 • vad du bör tänka på för hårddisken när man köper en dator?
 • hur man kan öka trådlös räckvidd med wifi booster-antenn
 • Hur man återskapar en USB flash-enhet tabellen File Allocation
 • hur man laddar ett papper profil på en Epson r3800
 • Felsökning en Dell laptop batteri
 • Hur kan jag identifiera min ethernet adapter?
 • Hur du sätter en vhs till en DVD