Dator > hur man bygger en billig speldator

 • hur man bygger en billig speldator


 • Bygga en billig speldator är enklare än du kanske tror. Med spridning av plug-and-play komponenter, kan även en nybörjare att skapa en bra speldator. I fråga om budget, tillbringa större delen av dina pengar på moderkortet, RAM och grafikkort för att få bästa möjliga spelprestanda
  1.
  Gör en lista på komponenter att köpa. För en allmän uppfattning, kolla det rekommenderade systemet specifikationer av de spel som du vill spela. Köp inte bara ett minimum av vad som krävs för att spela spel, eftersom expansion packs och framtida spel kommer sannolikt att höja ribban.
  2.
  Välj en pålitlig återförsäljare för att köpa din dator komponenter. (Se Resurser. ) Vid val av komponenter, läs konsumenten recensioner för att se vilka erfarenheter andra har haft med de olika delarna.
  3.
  Välj ett ärende. Om du inte har ett specifikt moderkort i åtanke, behöver du en fråga som kommer att inrymma alla datorns komponenter. För att spara pengar, välja en generisk fall. Det bör vara stora nog att rymma allt du vill installera och fortfarande utrymme för ett gott luftflöde.
  4.
  Välj ett moderkort. Moderkortet måste passa ordentligt i fall du har valt. Moderkortet bör ha gott om uppgraderingen tider, inte bara vad du nu planerar att installera men även för alla framtida expansion kan du besluta att slutföra.
  5.
  Köp processorn. CPU, eller Central Processing Unit, är hjärnan i datorn. Den kan köpas redan installerad på moderkortet eller så kan du köpa och installera det separat. Om du funderar på en framtida uppgradering, se till att moderkortet kan hantera en mer kraftfull processor.
  6.
  Köp RAM. Följ instruktionerna som följer med moderkortet om vilken typ av RAM att köpa. Om möjligt, max ut RAM genom att köpa så mycket som moderkortet klarar av.
  7.
  Välj din hårddisk. Köp det största som du har råd, men vid lägsta det borde ha 250 GB.
  8.
  Köp ditt grafikkort. Det är där du kommer att vilja spendera merparten av pengarna. Köp ett kort som passar i kortplatsen på ditt moderkort, antingen en PCI eller AGP-kort. Köp det bästa som du har råd eftersom detta är det kort som kommer att diktera grafik återges på skärmen. Två toppmärken är nVidia och ATI.
  9.
  Köp ljudkortet. Titta på både användaren rekommendationer på handelsplatser samt dokumentation om de spel du vill spela. Om du spelar spel med 3D-ljud då du kommer att vilja gå till en högre prisklasserna ljudkort kan tillgodose denna specifikation.
  10.
  Installera komponenter i enlighet med tillverkarens anvisningar.


Previous:nothing Next:Felsökning en HP Color LaserJet 2840

Relaterade artiklar


 • Hur kan jag se AGP-hastigheten mitt kort är igång?
 • hur man kommer åt återställa partition på en gateway mt6840
 • hur du uppgraderar CPU på en pc
 • bror bläck Refill instruktioner
 • Hur stoppar jag den automatiskt välja från inträffar när jag svävar min mus över något på min laptop?
 • Hur får jag ledigt minne till min dator?
 • hur du installerar minne på en Dell 410
 • hur kan jag skicka ett fax via modemet?
 • hur man byter CPU i en MacBook
 • hur du ansluter en skrivare till en ny Dell-dator