Dator > hur man laddar ett papper profil på en Epson r3800

 • hur man laddar ett papper profil på en Epson r3800


 • Den R3800 serien Epson-skrivare är förinstallerade med många papper som matchar utbudet av Epson papperstyper och storlekar. Om du vill ändra vissa inställningar för en profil om, eller skapa en ny profil för en icke-Epson papper kan du skapa ett speciellt papper konfiguration med knapparna direkt på Epson R3800 skrivare

  Du behöver:.
  Dator papper.


  1.
  Fyll på med papper som du vill skapa konfigurationsfilen efter i Epson-skrivare. Tryck på "Meny" profil med rätt pilen som pekar på det.
  2.
  Tryck på nedåtpilen tills "CUSTOM PAPPER" visas i den markerade linjen. Tryck sedan på högerpilen tills "Paper nummer" är markerat.
  3.
  Använd upp och nedpilarna för att välja ett av de nummer papper konfiguration. Välj "1" om det är den första konfigurationen du har skapat för att göra det lättare att hitta tomma platser senare. Klicka på "Enter"-knappen för att välja inställningen.
  4.
  Tryck på högerpilen en gång för att komma till val papperstyp. Använd upp-och nedpilarna för att välja från "Matte Thick", "Matte Thin", "Photo Paper" och "Fine Art Paper" inställningar. Tryck "Enter" igen.
  5.
  Tryck på vänsterpilen när asterisk bredvid papperstyp på skärmen. Använd nedåtpilen för att välja "Platen Gap" och den högra pilen för att gå till val pappersformat.
  6.
  Välj det allmänna pappersstorleken med pilarna upp och ner från "Smala "," Standard "," Wide "och" bredare. " "Standard" är bra för de flesta tidningar. Tryck på "Enter" igen och när asterisk, trycker du på vänsterpil.
  7.
  Pil ner för att "Tjocklek mönster. "Tryck på högerpilen och sedan på" Enter "-knappen. En skrivare mönster är tryckt på papper som du har laddat. Skrivaren Mönstret består av 15 numrerade uppsättningar av rader. Huvuddelen av de linjer visas som separata, men en viss överlappning. Leta efter de linjer som överlappar varandra mest, skapa en enda kort linje. Använd upp och nedpilarna för att välja en tjocklek nummer som motsvarar antalet av de linjer som överlappade mest på tjockleken mönster och tryck "Enter".

  8.
  Gå tillbaka genom att trycka på den vänstra delen och pil ner till "pappersmatning Justera A" och tryck sedan på högerpilen. Ange numret, som 1 tum, som du skulle vilja lämna som en övre marginalen på någon tryck och tryck på "Enter". Använd den vänstra pilen för att återgå till föregående meny, välj "Pappersmatning Justera B" anger det nummer du vill lämna till den undre marginalen och tryck "Enter".
  9.

  Tillbaka till föregående meny med vänsterpilen en sista gång, pil ner till "Torktid" och tryck på högerpilen. Använd upp-eller nedpilen för att ändra antalet sekunder. Detta är den tid som skrivaren väntar mellan varje tryckt blad så att bläcket ska torka. Tryck på "Enter".
  10.
  Tryck på knappen Cancel för att komma ur menyn. Paper Profile är nu tillgänglig för utskrift på skrivaren.


Previous:nothing Next:hur du tar bort lcd i en SONY PCG-Z1

Relaterade artiklar


 • hur man byter en eluttaget på en Acer 5040 laptop
 • hur man ansluter ett modem Belkin
 • hur man hittar ut sidan avkastningen av skrivare bläckpatroner
 • hur man läser en Dell Inspiron 700m 2GB SD kort
 • hur du ansluter trådlösa utskrifter
 • dell inspiron bärbar dator fan felsökning
 • hur du ansluter en strömkabel
 • Felsökning dator problem med spel
 • Bärbara datorer & hälsa
 • sata vs sata 2-kabel