Dator > hemlagad parabolantenn för en mobiltelefon

 • hemlagad parabolantenn för en mobiltelefon


 • Mobiltelefoner förlita sig på en inbyggd antenn för att skicka och ta emot samtal. Du kan göra en hemmagjord antenn som kommer att öka signalstyrkan, vilket ger telefonen har en antennen hamn. Du behöver en parabolantenn, som kan hämtas på en TV-verkstad, satellit leverans butik eller ens en loppmarknad. Du behöver också några elverktyg och andra förnödenheter från en järnaffär och en elektronik leverans butik. Din hemlagad parabolantenn kommer inte bryter mot några garantier, inte heller kommer det att negativt påverka användningen av mobiltelefon på något sätt.

  Du behöver:
  Tidning
  . Härskare.
  Black Magic markör.
  Svart plast.
  Fast kärna Nej
   3 elektrisk tråd.
  Tång.
  Bärbar borr.
  Brukskniv.
  Bindning lim.
  "N"-kontakten.
  "N"-kontakten fästplåt.
  Lödkolv.
  Löd.
  1/8th-inch tjock kopparplåt.
  WiFi-kort.
  2-tums PR-TNC till N Male Pigtail.
  1-tum PR-MMCX till N Male Pigtail.
  Parabolantenn.
  50 fot koaxialkabel.


  1.
  Placera ett ark av tidningen på ett bord. Skär en 10-tums längd elektrisk tråd med avbitare. Skala av ungefär en centimeter av ytterhöljet från elledningen med avbitare. Dra den svarta kabeln ur det yttre skalet.
  2.
  Skala bort alla av isoleringen från den svarta ledningen med avbitare. Gör ett märke med svart magi markör var en tum. Böj tråden i en dubbel diamant form (en "fluga") med hjälp av tång.
  3.
  Skär en fem-tums fyrkant ur svart plast med brukskniv. Borra ett hål i mitten av svart plast med den bärbara borr.
  4.
  Skruva "N"-kontakten i hålet i mitten av "N"-kontakten fästplåt. Applicera bonding lim runt kanten av hålet i svart plast.
  5.
  Placera "N" fästet tallrik ovanpå hålet i svart plast med vita spets slut av "N"-kontakten nedåt. Tryck ner "N" fästet tallrik så den vita spets slutet av "N"-kontakten går i hålet. Låt bindning lim som fastställts för en dag.
  6.
  Dra den vita ledningen ur det yttre skalet. Skala bort alla av isoleringen från den vita ledningen med Avisoleringstänger.
  7.
  Klipp två fyra-tums längder av koppartråden den avbitare. Klipp två sex-tums längder av koppartråden med avbitare.
  8.
  Vrid den svarta plast över.
  9.
  Lödmetall ena änden av en av de fyra-tums längder på koppartråd till mittstiftet på "N"-kontakt. Löd ena änden av en av de sex-tums längder på koppartråd till kontakten kretsande mittstiftet på "N"-kontakt. Låt lodet svalna under fem minuter.
  10.
  Skär kopparplåt till samma storlek som svart plast med brukskniv. Skär hål i mitten av kopparplåt med brukskniv. Applicera bonding lim för att ena sidan av kopparplåt.
  11.
  Placera den sida av kopparplåt som har bindning lim på baksidan plast så de två koppartrådar gå genom hålet i kopparplåt. Låt bindning lim som i tre timmar.
  12.
  Placera "fluga" som framställs av koppartråd horisontellt på svart plast. Löd fyra-tums längd koppartråd från "N"-kontakt till toppen centrum för "bow-tie. "
  13.
  Löd sex-tums längd av koppar tråd från "N"-kontakten i botten centrum för "bow-tie. " Låt lodet svalna under fem minuter.
  14.
  Klipp två fyra-tums längder från kopparplåt med brukskniv. Böj vardera av de två längder av kopparplåt till en "U" form med hjälp av tång.
  15.
  Placera en längd av kopparplåt under varje sidorna av "rosettförvrängningen . "Applicera bonding lim runt botten sidorna av två längder på" U "-formade kopparplåt. Låt den bindning lim som i tre timmar.
  16.
  Vrid den svarta plast över.

  17.
  Löd den ena änden av en av de andra fyra-tums längd av koppartråd till mittstiftet på "N"-kontakten. Löd den ena änden av de andra sex-tums längd koppartråd till kontakten kretsande mittstiftet på "N"-kontakt. Låt lodet svalna under fem minuter.
  18.
  Löd den fria änden av de fyra-tums längd av koppartråd till centrum kontakta insidan av den lilla kontakten på två tum PR -TNC till N Male Pigtail. Löd den fria änden av den sex-tums längd av koppartråd i kontakt kretsande centrum kontakt insidan av lilla kontakten på två tum PR-TNC att N Male Pigtail. Låt lodet svalna under fem minuter.
  19.
  Skruva den stora kontakten på två tum PR-TNC att N Male Pigtail till ena änden av koaxialkabeln.

  20.
  Placera hemgjorda antennskivan ni gjort utanför i din trädgård på ett fönsterbräde. Trail koaxialkabeln in i huset.
  21.
  Skruva den stora kontakten på en tum PR-MMCX till N Male Pigtail att den fria änden av koaxialkabeln. Anslut den lilla kontakten på en tum PR-MMCX till N Male Pigtail in antennen porten på mobilen.

  Tips och varningar


 • Holding slutet av en tum PR-MMCX till N Male Pigtail som är ansluten till koaxialkabeln mot sidan av en mobiltelefon som inte har en antenn kontakt kan öka utförandet av dess inbyggda antenn.
 • Placera inte skålen antennen där den kan träffas av ljus eller besväras av vilda djur.

Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:historia dator magnetisk apparatur bandlagring

Relaterade artiklar


 • hur man byter bios batteriet på en Compaq Presario 1200
 • hur du döljer en Exchange-postlåda
 • hur bränna filmer på en tom CD
 • hur man bränner en DVD-R med ett ND-1100A
 • hur man byter patroner i en magicolor 2300 dl skrivare
 • hur man gör föröka nyckelverk på en bärbar dator
 • SD-kort filåterställning
 • hur man återställer en HP 94 svart bläckpatron
 • Vad behöver jag för att bygga en dator?
 • hur reparera en HP 9680 hårddisk