Dator > SD-kort filåterställning

 • SD-kort filåterställning


 • SD-kort är tunna lager chips som används för att spara multimedia-och datafiler från olika elektroniska apparater. De arbetar på samma sätt som inspelningsbara CD-skivor och Memory Stick, trots att de är mycket mindre och mycket bekvämare att bära runt. Du kan köpa SD-kort från i princip alla elektronisk butik, även om vissa elektroniska apparater är utrustade med ett SD-kort redan. De används och de är lika känsliga som en cd. Om du kliar, böja eller chip kortet, kan det få den att krångla och ta bort alla dina filer.

  Du behöver:
  kryssmejsel
  . Antistatisk påsar.

  Vad är ett SD-kort?

  En Lagring Digital-kort (SD) används i stället för ett minne eller flash-enhet på datorn. Det är också användas i stället av film eller band i en kamera eller videokamera. I mobiltelefoner, ett SD-kort som används för att spara bilder eller videoklipp från din mobiltelefon, samt överföra filer till och från din mobiltelefon. De finns i tre olika storlekar, den storlek som används för stora elektroniska apparater som datorer och videokameror är standardSD kortet. De kort som används vid mindre elektroniska enheter är microSD och miniSD-kort. Dessa kort måste sättas in i ett SD-kort adapter för att göra dem full storlek innan de kan sättas i en SD-kortläsare.

  Använda ett SD-kort?

  För att använda ett SD-kort i en PC eller laptop , sätt i SD-kortet i SD-kortläsare, hitta de filer som du vill spara på SD-kortet och sedan dra dem till ditt SD-kort som ligger i "Den här datorn"-mappen. Om du använder ett SD-kort i en telefon, kamera eller videokamera, sätt i SD-kortet i SD-kortplatsen och börja använda enheten. Ta ut SD-kortet från enheten och sätt in den i SD-kortläsaren på din dator. Öppna "Den här datorn"-mappen, leta reda på "SD" kort emblem och dubbelklicka på den T Visa de sparade filerna.

  Vilka SD-kort kan återvinnas?

  En fil som sparades till ett SD-kort kan återvinnas använder ett SD-program kort återhämtning. Dessa filer innehåller program, dokument, bilder och musikfiler. Även om du inte kan se filerna på SD-kort, kan de återvinnas. Det finns dolda filer som sparas på ditt SD-kort när du sparar en fil till den, är dessa filer återhämtningen programmet använder i syfte att återställa originalen.

  SD återvinningskraven

  Du måste hitta ett SD-kort online återhämtning programmet för att återställa borttagna eller skadade filer. När du hittar ett lämpligt program, ladda ner testversionen först. Denna version ger dig möjlighet att visa dina filer innan du installerar det fullständiga programmet. Testversionen är gratis, så om det inte fungerar, avinstallera den på jakt efter ett annat program.

  Så återskapar SD Card filer

  Efter installation av program för tillfrisknande, infoga ditt SD-kortet i SD-kortläsare på din dator. Öppna programmet, följ sedan anvisningarna på skärmen för att återställa dina filer. När filerna är synliga, spara dem till skrivbordet eller en annan mapp på datorn. Spara inte tillbaka dem till SD-kort som var skadad.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man hittar en MAC-adress för en XO laptop

Relaterade artiklar


 • hur man skriver ut i färg med HP LaserJet 3050
 • hur du uppgraderar minnet på en Samsung NC10
 • förstoringsglas datorskärmar
 • hur man rengör en patron för Canon BCI-21b BCI-24B
 • vad är CPU-klockfrekvens?
 • kan du uppdatera ett trådlöst nätverkskort?
 • hur man bygger egna trådlösa datorn
 • hur man ändrar en mp3 på en CD
 • hur man byter en Lexmark x5070 bläckpatron
 • Felsökning av en kanon MP530