Dator > hur man återställer en Compaq PC2

  • hur man återställer en Compaq PC2


  • Inom Windows Systemåterställning verktyget tillhandahåller ett antal möjliga återställningspunkter för din Compaq, inklusive en "Återställ till fabriksinställningar" alternativ som återgår Compaq PC2 hela vägen tillbaka till sitt ursprungliga skick sjöfart, sans alla data du har lagt till datorn sedan dess. När man arbetar med att återställa ditt Compaq PC2, har en CD, flash-enhet eller liknande enhet för säkerhetskopiering för att spara alla befintliga data som du inte vill förlora. Windows-verktyget tar hand om resten

    Du behöver:.
    CD eller USB-minne (eller annan enhet för säkerhetskopiering).


    1.
    Välj Windows "Start", längst ner till vänster i verktygsfältet.
    2.
    Klicka på "Program".
    3.
    Välj "Tillbehör> Systemverktyg> Systemåterställning".
    4.
    Välj Alternativ från "Recovery Management-programmet som visas. Flera alternativ finns, så välj vilket alternativ som passar dig. Observera att återställa till fabriksinställningarna kräver en längre process.
    5.
    Välj "Start" och skriv in din dators lösenord om tillämpligt. Windows startar om.
    6.
    Välj "Nästa" på "Återställ från Factory Default"-skärmen som visas om du valt att på detta sätt återställa Compaq. Detta kommer att fortsätta återställningsprocessen. (Om du väljer en tidigare återställningspunkt, bör du vara bra att gå. )
    7.
    Hit "OK" för att skapa hårddisken partition på din Compaq PC2. Datorn startar om igen.
    8.
    Välj "OK" igen för att bekräfta Windows licensvillkoren. Detta börjar installera Windows en gång till. Du kommer också att uppmanas att ange personlig information om dig själv som ditt namn och ett namn för din dator eftersom du faktiskt ställer in Windows för första gången.
    9.
    Välj "Använd rekommenderade inställningar" i "Hjälp Skydda Windows" box, om du inte vill anpassa detta.
    10.
    Välj "Nästa" efter inmatning av din tid och datum.
    11.
    Välj "Start" på tack rutan som visas. Windows kommer att startas om för sista gången. Denna omstart tar extra tid. Under starta processen sker en dator prestanda kontrollera automatiskt. När detta är klart är din Compaq PC2 återställa klar.

    Tips och varningar


  • Gör en backup av din Compaq PC2 information. Ett Systemåterställning kan resultera i förlust av data, och om du funderar på att göra en återställning till fabriksinställningarna, måste du skapa en säkerhetskopia av alla relevanta data på din maskin. Använd en CD, USB-minne eller liknande anordning för säkerhetskopiering av data, beroende på vad du har att arbeta med.

Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man installerar Windows XP på en Dell OptiPlex GX1





Relaterade artiklar


  • egenskaper nätverk datorer på marknaden
  • specs på GeForce 6800 GT
  • hur man återställer BIOS på ett OptiPlex gx240
  • hur du ändrar ditt bios efter tillsats RAM
  • hur man byter en patron för att skriva ut ett fax
  • hur man byter ett grafikkort till ett moderkort
  • hur man fixar trasiga glaset på en Toshiba laptop
  • hur man byter en kylfläkt i en Dell-b120
  • skannrar och skrivare kompatibel med Windows Vista
  • refill instruktioner för en Lexmark 70 bläckpatron