Dator > hur man bygger en industriell dator och göra en gamer

 • hur man bygger en industriell dator och göra en gamer


 • Del av att vara ett allvarligt PC spelare kan omfatta bygga en stor, power-baserad industrigrupp dator. Denna typ av dator kommer att kunna motstå bara om någon typ av spel du försöker köra på den, även när de är mycket krävande system krav, såsom "Grand Theft Auto 4", "Napoleon: Total War" eller "Resident Evil 5. " Allt som krävs är tid att forska i rätt datordelar och du kommer att vara på god väg att bygga din dator

  Du behöver:.
  Stjärnskruvmejsel
  . Case.
  CPU.
  Moderkort.
  2x2GB RAM.
  2 grafikkort.
  Hårddisk.
  DVD-enhet.
  Monitor.
  Gaming Keyboard.
  Gaming mus.


  1.
  Shop runt på en webbplats som Newegg eller TigerDirect för delar som kommer att köra spel bra. För CPU, hitta en som säger att det processer 2,8 eller 3,2 GHz, och försöka få en quad-core. För grafikkort, hitta några med 1 GB minne. För hårddisken, hitta en som kan lagra 500 GB eller 1 TB data. Se till att ditt fall är extra stora.
  2.
  Installera CPU. Ditt fall bör komma med ett uttag som har en plast eller metall arm. Lyft detta kommer att "låsa upp" den och ger dig möjlighet att installera processorn. Anpassa den till uttaget och låt den falla på plats utan att tvinga det. Sänk armen att "låsa" den på plats igen.
  3.
  Installera moderkortet. Leta reda på I /O-plåt som redan är installerat i fallet och den hoppar ur sitt läge. Ta I /O-plåt som följde med moderkortet och anpassa den efter den gamla var. Ta mässing standoffs som följde med i fallet och säkra positionen för I /O-plåt genom att skruva den på plats. Rikta in moderkort med mässing standoffs och skruva fast den, säkra sin ställning.
  4.
  Installera RAM. Hitta alla av facken på moderkortet, du vill de som är tjockare än resten. Plocka upp en pinne RAM-minne och ordentligt sätt in det i en av de tjockare slots. Upprepa, sätter den andra pinnen RAM i någon av de andra tjocka slots. Beroende på vilken typ av moderkort du köpt, kan du ha extra tjocka platser kvar, där du kan installera mer RAM i framtiden.
  5.
  Installera grafikkort. Du kommer antagligen behöva två tunna slots med omslag skruvas in dem. Skruva av lock och ställ in täcker reserverats för en annan dag. Ta ett grafikkort och bestämt sätt in det i facket, sätta tillbaka skruvarna för att säkra sin position. Upprepa med den andra grafikkort i den andra kortplats för dual-drivna grafik.
  6.
  Installera hårddisken. Slip hårddisken i någon av de öppna vikarna i främre änden av datorlådan och ansluter strömmen, som kom med fallet, att det, tillsammans med den medföljande SATA-kabel. Upprepa detta för DVD-enheten.
  7.
  Bifoga ditt gaming mus och tangentbord för att navigera.

  Tips och varningar


 • Försök att arbeta på ett trägolv istället för en matta.
 • du inte arbeta på detta projekt utan jordning dig genom att röra omålad metall. Annars kommer du bygga upp statisk elektricitet att kort kan datorn även om du inte känner stöten.

Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur man kan återställa en bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur man söka efter en begagnad bärbar dator
 • hur man bygger den bästa datorn värdet gaming
 • hur man installerar RAM i IBM Thinkpad
 • hur man fixar en korrupt utskriftshanteraren
 • hur man installerar en ny hårddisk i en bärbar dator
 • hur man konfigurerar en router för Internet Connection Sharing
 • hur man konfigurerar en DI-624 AT & T dsl
 • hur man får mer volym ur ljudkortet i Compaq Presario 5000
 • IDE vs SATA identifiering
 • Hur man testar en dator för spelprestanda