Dator > vad är en magisk minne?

  • vad är en magisk minne?


  • Om du letar för extra lagringsutrymme på din digitalkamera eller portabla Playstation, sedan Magic Memory Stick kan vara ditt svar. Med behovet av extra datalagring på alla typer av elektronisk utrustning, skapade Sony ett Memory Stick med flera användningsområden för sina produkter. Minnen kan lagra bilder, musik och filer dokument. De finns i lagringskapacitet upp till gigabyte serien, som ger dig möjlighet att lagra tusentals datafiler. Om du har en PSP, bärbara PlayStation, eller en Sony digitalkamera, kan du använda ett Magic Memory Stick för bärbara och praktisk förvaring.

    Funktion

    The Magic Memory Stick är bärbart minne som ofta används för åtkomst och installation av custom firmware på den bärbara Playstation. Konsument-gjort spel kan endast nås och spelas genom användning av Magic Memory Stick och Pandora batteriet. Det är också används för lagring av data på en rad andra elektroniska enheter som digitalkameror och digitala videokameror. Bildfiler, videofiler och musikfiler kan alla lagras med Memory Stick.

    Typer

    Magic Memory Stick finns i olika storlekar och modeller. De flesta enheter kräver en viss typ av magi Memory Stick. Förvaring belopp varierar från 128 megabyte till 32 gigabytes. Enheter som digitalkameror och PSP kommer att definiera vilken typ av Magic Memory Stick de kräver och den maximala mängden lagringsutrymme de kan hantera.

    Installation

    The Magic Memory Stick monteringsanvisningar är olika för varje enhet. Det är dock ofta installeras i ett litet flip fack på enheten eller i en kortplats i närheten av batterierna. Vanligtvis är det Memory Stick i facket och tryckas ned tills du klickar på plats.

    Historia

    Den ursprungliga minne från Sony kom ut 1998 med en lagringskapacitet på 128 megabyte. De är ursprungligen infördes för att ge extra lagringsutrymme i digitalkameror och andra kompatibla Sony-enheter. Sony sätter först ut Memory Stick och snart följde med Memory Stick PRO under 2003. Den fick snart namnet Magic Memory Stick på grund av de fria tyglar den gav anpassade designers videospel över PSP.

    Varning

    Magic Memory Stick för konsumenten spelet använder bara fungerar på PSP-system är byggda innan PSP 2003. Sony har stoppat användningen av Magic Memory Stick för att spela konsument-gjort spel.


Previous:hur man ansluter en CanoScan fb620p skannern till en dator Next:hur du formaterar en Xbox hdd för användning via en dator





Relaterade artiklar


  • hur man byter ett moderkort på en Presario 2100
  • hur du formaterar en cd som en startdiskett
  • datorer kontra den elektroniska skrivmaskinen
  • hur man installerar en HP PSC 2110
  • hur man får in BIOS på en HP Pavilion DV4
  • hur man installerar en zebra skrivare
  • hur man ansluter en bärbar dator till en videomonitor
  • hur du ansluter högtalarnas anslutningar till en dator
  • hur man installerar en bläckpatron i skrivare
  • hur man kan starta upp med en HP 9010