Dator > laptop användartips

 • laptop användartips


 • Du behöver:
  antistatarmband
  . Liten platt skruvmejsel.
  # 1 stjärnskruvmejsel.
  Pincett.

  med nya funktioner ständigt läggs till mobiltelefoner, har information blivit mer tillgänglig för mobila användare, och den bärbara datorn blir också allt mer populärt verktyg. Som en laptop-användare kan du dra nytta av att veta hur man vara mer redo att använda din bärbara dator i olika situationer, hur man tar hand om din bärbara dator och hur man får maximal prestanda från din bärbara dator.

  vad man ska packa med din laptop

  Enligt Melbourne, Australien, PC User Group, att vara beredd att använda din bärbara dator som helst, du behöver packa mer i din laptop väska än bara Batterier laddaren. Packa en back-up batteri med dig och förvara det debiteras vid din huvudsakliga batteriet tar slut. Vissa hotell och campingplatser har Ethernet-portar men ingen trådlös internetuppkoppling, så ta en 20-fots Ethernet-kabel med dig för att ansluta till Internet i dessa situationer. I vissa fall kan det finnas ingen tillgång till höghastighetsinternet på alla, vilket innebär att du bör packa ett modem för en vanlig telefonförbindelse eller ett cellulärt modem. Om du reser internationellt, glöm inte att ha ett kit strömadapter som fungerar i den internationella eluttag. Du bör också ha en anteckningsbok, så att du kan göra en lista över saknade saker som du behöver för att packa tillsammans med din bärbara dator på din nästa resa.

  Energisparlägen

  Enligt PC Magazine, en del av gemensamma batterisparläge tips för en laptop inte omfatta användning av multimedia filer när på batteri, inte använder CD /DVD-enheten och sänka ljusstyrkan på skärmen. Andra sätt att spara på batteriet inkludera gå in i kontrollpanelen och stänga portar som du inte använder, bland annat extern bildskärm hamnar, extra USB-portar och din trådlösa Internet-anslutning när du inte är på Internet. Ett annat energibesparande tips är att se till att du lägger din bärbara dator på en kylning pad när du använder den i stället för på en kudde eller filt. En kudde eller filt blockerar upp ventilationshålen, vilket gör att fläkten måste köra oftare, och som använder mer av dina batteriet.

  Flying förordningar

  Enligt företagets teknik resurs Tech republiken, ska du ta bärbar dator med dig som bär på när du flyger. Kontrollera inte din bärbara dator i som bagage, eftersom det kan gå förlorade, stulna eller skadade. Vid säkerhetskontroller på flygplatser bör du placera din bärbara dator av sig själv i en enda bin för säkerhetspersonal att se över. När du får fast i din plats i planet, innan du startar datorn, är det en bra idé att fråga om tillåtna laptop användande på flyget, som varje flygbolag har särskilda regler. Om du använder din bärbara dator under flygning är kritisk, kontrollera med flygbolaget om sin laptop användande regler innan du köper din biljett.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man kan kontrollera laptop batteritid på ThinkPad T61

Relaterade artiklar


 • hur man byter RAM i en Acer Aspire 5520 laptop
 • hur man byter en LIFEBOOK T-serien CPU-fläkt
 • hur man byter bläckpatroner på en Dell 924 skrivare
 • hur man kan kontrollera ett installerat grafikkort
 • vad är en Pentium D?
 • hur man ansluter en cd-skivan med endast en 12 volt strömförsörjning
 • hur man kan utvidga din Bluetooth-räckvidd
 • hur man arbetar en alfa 580 kassaregister
 • laptop användartips
 • hur man installerar HP Deskjet 2345 programvara från Internet