Dator > Hur du tar isär en Toshiba Satellite m35x-S149

 • Hur du tar isär en Toshiba Satellite m35x-S149


 • Strippa ner och ta isär en Toshiba Satellite M35x-S149 laptop kan tyckas vara en skrämmande uppgift till någon ovana att dator reparation och tår-downs, men processen är inte svårt även om du är novis på området. Så länge du har en platt och en Phillips-skruvmejsel till hands, kan du ta isär din Toshiba Satellite M35x-S149 laptop framgångsrikt, ta bort skärmen, batteri och tangentbord och få tillgång till moderkortet

  Du behöver:
  skruvmejsel.
  Phillips skruvmejsel.


  1.
  Stäng av Toshiba Satellite M35x-S149 laptop. Koppla loss nätadaptern från baksidan av enheten, vänd sedan på datorn och leta reda på mekanismen batterispärren. Denna mekanism finns direkt under konturerna av batteriet, som kan ses högst upp på undersidan av enheten. Skjut mekanism för att frigöra batteriet.
  2.
  Ta bort tangentbordet skruvarna på undersidan av Toshiba Satellite M35x-S149 laptop. Dessa skruvar är markerade med små tangentbord ikoner. Använd en Phillips skruvmejsel för att ta bort skruvarna och vänd den bärbara datorn tillbaka.
  3.
  Dra nu-löst tangentbord delvis avstånd från laptop's hölje. Du kommer att se ett tangentbord kabel som går från den bärbara datorns bas i botten av tangentbordet. Vid basen av den bärbara datorn kommer tangentbordskabeln ansluta till ett kabel-kontakten på moderkortet. Dra kabeln från kontakten för att koppla ur den och sedan ta bort tangentbordet helt.
  4.
  Utvärdera det bezel som sveper runt Toshiba Satellite M35x-S149 laptop skärm. Detta bezel är en plast omkrets som omger skärmen och på ramen ansikte är plast lock eller sälar som döljer bezel skruvarna. Pop från dessa tätningar med kanten av en skruvmejsel eller liknande syfte. Ta bort skruvarna genom att använda din kryssmejsel.
  5.
  Börja i ena kanten och dra upp på ramen långsamt. Arbetet kring omkretsen och ta försiktigt bort på ramen helt.
  6.
  Avlägsna metall fästena på vardera sidan av displayen. Det kommer att finnas två skruvar i varje fäste och dessa kan tas bort med din Phillips skruvmejsel.
  7.
  Koppla den svarta omriktaren kabeln från omriktaren styrelsen. Omriktaren Styrelsen kan ses nedanför mitten på nedre delen av skärmen. Kabeln löper i en kontakt på detta forum. Vrid kontakten uppåt så att den ligger vertikalt /vinkelrätt mot omriktaren styrelsen, och inte ligger horisontellt eller parallell till den. Ta sedan bort kabeln.
  8.
  Dra skärmen försiktigt upp och ut från Toshiba Satellite M35x-S149 laptop.


Previous:felsökning en kanon S300 skrivare Next:hur man installerar mer RAM i min HP Pavilion torn

Relaterade artiklar


 • hur du formaterar en hårddisk i Vista
 • hur man installerar nedladdningar för en Belkin Wireless G Plus router
 • hur man gör en stationär dator Wi-Fi
 • hur man skriver ut på självhäftande vinyl
 • datorn undervisning idéer
 • hur man använder Toner
 • hur man konfigurerar e-post för Konica Minolta di2510f
 • Hur konvertera videoband på ett Memory Stick på en digital videokamera 8
 • hur man delar minne mellan processorer med dubbla kärnor
 • hur man kommer åt internet via en router fastprogrammerade till en stationär dator